34 weken zwanger zwangerschapsfotografie

Met 34 weken zwanger vond Femke het toch wel erg leuk en bijzonder moment voor zwangerschapfotografie. De laatste weken van de zwangerschap is een fotosessie zwangerschapsfotografie wel bijzonder om te doen. Op je allermooist op de foto in een niet alledaagse locatie, de vintage Honigfabriek. Ze hadden verf meegenomen zodat de naam van het kindje op de buik geschreven kon worden. Dit hebben we tot het laatst bewaard, met een roze buik wordt het wat moeilijk om nog te wisselen met kleding. Femke wilde geen accessoires bij de fotoshoot gebruiken, alleen de naam op de buik. Geschilderd door haar man, de naam van de kleine baby.

Bij elkaar een prachtige fotoserie met lieve foto’s. Hieronder staat de selectie.

Neem contact op voor zo’n bijzondere fotoshoot

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze fotoshoot en wil je ook graag zo’n bijzondere newborn babyshoot in eigen huis dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht, Zaandam of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!