Combinatie fotoshoot zwanger en newborn | met leuke korting !

Zwangerschapsfotografie kan in de studio of op locatie gemaakt worden. Een zwangerschapsfotoshoot vindt meestal tussen de 30-35 weken van de zwangerschap plaats. Dit is natuurlijk afhankelijk hoe je zwangerschap verloopt en hoe groot je buik is.

Van te voren bespreken we samen de setting en sfeer waarin je gefotografeerd wilt worden.

De zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 uur waarbij er genoeg mogelijkheid is om van kleding te wisselen.

Naast de zwangerschapsshoot is er ook een mooie combinatie mogelijk met een Newborn fotoshoot. De newborn shoot wordt in de eerste twee weken na de geboorte gemaakt. Ook is het mogelijk om foto’s te gebruiken voor het geboortekaartje. Als je een combi shoot zwanger & newborn bij mij boekt, krijg je een mooie korting van € 25,-.

Wil jij ook zo’n combinatie van zwanger & newborn fotografie? Kijk of er nog plek is en mail naar fotografe@kleurrijkontwerp.nl.

Voor prijzen zie Investering

combinatie zwangerschapsfotografie en newborn shoot

combinatie zwangerschapsfotografie en newborn shoot

combi shoot zwanger en newborn

combi shoot zwanger en newborn

combinatie zwangerschapsfotografie en newborn shoot

newborn fotografie

 

newborn fotoshoot

newborn fotoshoot
Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie of een newborn fotoshootdan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapshoot, baby reportage of het complete gezin?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.en