Newborn Fotografie regio Haarlem

Pasgeboren meisje & en gehaakte muisjes

Newborn fotografie in de regio Haarlem, eenvoudig en stijlvol maar met het liefste wat je hebt. Je pasgeboren kindje in de hoofdrol van deze newborn fotoreportage en foto’s waarvan je een leven lang kunt genieten. Sfeervolle en unieke foto’s, een prachtige herinnering.
Zo ook deze newborn fotosessie, met een lief mooi meisje, met prachtige schattige gehaakte muisjes, alles in mooie zachte kleuren. Bij deze fotosessie horen zowel kleuren als zwart-wit foto’s
Wil je ook graag een newbornreportage bij jullie thuis. Wil je ook zo’n bijzondere fotosessie reserveren wees er dan snel bij want ik ben vaak al maanden vooruit geboekt.
Een lifestyle newbornreportage is een reportage bij jullie thuis en wordt gedaan in de eerste maand na de geboorte. Ik maak foto’s van je pasgeboren kindje en op verzoek ook van jullie gezin, dit alles fijn in de huiselijke sfeer, en niet al te veel poseren.

Wil je ook zo’n bijzonder newborn reportage van je aanstaande kindje, neem dan contact op via deze link.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.