Zwangerschapsfotografie in een oude vintage fabriek

Baby meisje op komst <3

Deze zwangerschapsfotografie is gemaakt in een oude vintage fabriek, in mijn studio in Koog aan de Zaan. Een super gave vintage locatie in de voormalige Honig Fabriek. Halverwege december was Rhea bij mij voor zwangerschapsfotografie, bijna 35 weken zwanger en al mama van een zoontje. En nu in verwachting van een meisje. Rhea was geweldig om mee te werken en haar zwangerschapsbuik zag er heel goed uit. De make up van Rhea is gedaan door Elvira, Maid of Makeup uit Zwaag. Ook de newborn fotografie ga ik voor haar verzorgen en zal bij Rhea thuis gemaakt worden.

 

Zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsfotografie 

Ben je zwanger en geïnteresseerd in een zwangerschapsfotoshoot in de studio of op een bijzondere locatie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.