Werkwijze babyfotografie

Het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste verjaardag, allemaal mooie momenten !
Je kleine baby wordt groot, de tijd vliegt. Tijd voor babyfotografie. Met goede foto’s kan je je herinnering levend houden aan je lieve kleine baby, die lekkere mollige armpjes & beentjes, dat bijzondere ondeugende lachje en lieve blik. Dit is dus wat ik wil vangen in foto’s. Het fotograferen van baby’s vraagt een speciale aanpak omdat ze zich nog niet laten regisseren. Ik neem alle tijd en zorg voor een ontspannen sfeer.

baby fotografie

babyfotografie, friesland, Utrecht, Amsterdam, Zaamdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Zwolle, Hilversum, Amersfoort

Een fotoreportage bij je thuis is relax en exclusief en of het nu om babyfotografie of kinderportretten gaat, ik neem alle tijd die nodig is. In een ontspannen sfeer krijg je ook de mooiste foto’s. Tijdens de fotoreportage is er tijd voor spontane foto’s, portretfoto’s en foto’s van de kinderen samen of met het gezin. Een fotoreportage bij je thuis levert niet alleen mooie foto’s op, maar is ook gewoon gezellig en leuk!
Tijdens de baby fotoshoot maak ik veel foto’s. Na afloop van de sessie maak ik een selectie welke ik bewerkt tot een mooi eindresultaat. Oneffenheidjes, krasjes, pukkeltjes etc. worden door mij netjes weggewerkt. De geselecteerde en bewerkte foto’s worden zowel in kleur als in zwart/wit gemaakt.

babyfotografie

Ben je geïnteresseerd in een babyfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsshoot, newborn fotoreportage, baby foto portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.