Zwangerschapsfotografie

 “Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik een mooie tijd vast te leggen om later te herinneren en koesteren.”

Wanneer ?

Zwangerschapsfotografie is het mooist tussen de 30e en 35e week en is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je buik.

zwangerschapsfotografie studio

Werkwijze

Zwangerschapsfotografie doe ik in mijn daglicht studio, op een bijzondere (buiten)locatie of bij je thuis.  Mijn daglicht studio is gevestigd in een de oude Honigfabriek in Koog aan de Zaan

In mijn studio maak ik een aantal composities. Je kan tijdens de fotoshoot wisselen met kleding en/of lingerie (of zonder kleding). Ook je partner en eventuele kinderen zijn bij de fotoshoot welkom en kunnen onderdeel van de fotoshoot zijn. Ik neem rustig de tijd tijdens de fotoshoot. En als je het leuk vind maak ik tijdens de fotoshoot gebruik van allerlei accessoires, zoals voiles en kant in combinatie met je eigen lingerie. Bekijk ook eens mijn portfolio.

Mijn fotostudio is gelegen in een oude fabriek in Koog aan de Zaan (Honigfabriek) en ik fotografeer met gebruikmaking van natuurlijk daglicht. In de fabriek gebruik ik oude deuren, wanden, raampartijen en leuke hoekjes als achtergrond.  Met de sfeer en het bijzondere daglicht in de fabriek zorg ik voor mooie en bijzondere fotografie.

Een zwangerschapsfotoshoot is niet alleen leuk als herinnering, maar ook een hele leuke belevenis. Het is namelijk niet zo dat alleen de zwangere vrouw op de foto gaat; ook je partner en eventuele kinderen dragen bij aan de feestvreugde.

 

zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotoshoot amsterdam
zwangerschapsfotoshoot amsterdam
zwangerschapsfotoshoot amsterdam

 

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie
zwanger kleur
Zwangerschapsfotografie Adam & Nienke
zwangerschapsfotografie vintage stijl
fotografie zwanger & newborn
zwangerschapsshoot
Zwangerschapsfotografie

 zwangerschapsfotografie amsterdam

 

Zwanger op de foto | Zwangerschapsfotografie in Noord-Holland

Ben je geïnteresseerd in een zwangerschapsfotoshoot in de studio of op een bijzonder locatie dan kun je altijd per mail contact met mij opnemen. Ik geef altijd binnen 48 uur antwoord.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of instagram