Bedrijfsimpressie Tandarts

Bedrijfsimpressie Tandarts | Tandartspraktijk Van Splunter Alkmaar

Bedrijfsimpressie Tandarts

Tandartspraktijk Van Splunter

Voor Tandartspraktijk Van Splunter gevestigd in Alkmaar mocht ik een bedrijfsimpressie maken. De opdracht was om fotoportretten van de medewerkers te maken en de werkzaamheden tijdens de behandelingen. Het gaat om een fotografisch beeld van de mensen die bij de tandartspraktijk werken. Het karakter en het verhaal de tandartspraktijk staat hierin centraal.

Tandartspraktijk van Splunter is sinds 1988 aan de Oudegracht in Alkmaar gevestigd. De praktijk biedt tandheelkundige zorg op het voorkomen van gebitsproblemen bij volwassenen en kinderen. Een klein en enthousiast team. De praktijk is gericht op alle gangbare tandheelkundige behandelingen.

Bedrijfsfotografie

Met Jos, de tandarts, heb ik haar wensen doorgesproken. Gezamenlijk hebben we een plan van aanpak voor de bedrijfsfotografie gemaakt. We hebben een datum geprikt waarop ik in de praktijk zou komen fotograferen.

In de tandartspraktijk heb ik tijdens diverse behandelingen met cliënten, foto’s gemaakt. Met de cliënten is dit van te voren afgestemd. Er is door de cliënten schriftelijk toestemming gegeven. Voor schriftelijke toestemming van gebruik van foto’s, heb ik een quitclaim.  Het team medewerkers is gezamenlijk gefotografeerd. De medewerkers zijn apart gefotografeerd. De tandarts en de medewerkers waren gekleed in dienstkleding, een paars kleurige tuniek. Dit geeft een hele mooie rustige eenheid. De bedrijfskleuren zijn op deze wijze vertegenwoordigd.

De bedrijfsimpressie wordt gebruikt voor de website van Tandartspraktijk Van Splunter en ook voor promotiemateriaal zoals advertenties en posters.

Hieronder de fotoselectie

Bedrijfsimpressie Tandarts

Bedrijfsimpressie Tandarts

Bedrijfsimpressie Tandarts

Bedrijfsimpressie Tandarts

Bedrijfsimpressie Tandarts

 

 

Bedrijfsimpressie Tandarts

Bedrijfsimpressie Tandarts

WIl je meer bedrijfsfotografie of zakelijke fotoportretten bekijken ? Kijk dan op het blog Bedrijfsfotografie WoonZorggroep Samen in Schagen. Voor deze organisatie mag ik bijna 10 jaar de bedrijfsfotografie verzorgen.

Graag geef ik uitleg over hoe ik jouw bedrijf een extra fotografische boost kan geven. Je wilt (potentiële) klanten laten zien wat je in huis hebt. Foto’s trekken de aandacht op je website en zijn het visitekaartje van je bedrijf. Het is de eerste indruk…… Voor informatie of een offerte op maat kunt je contact met mij opnemen via het contactformulier.