10 mooiste zwanger shoot

Gefeliciteerd, je bent zwanger ! Ben je op zoek naar inspiratie voor een zwangerschap fotoshoot ? Kijk rustig rond op mijn website. Hieronder staat een selectie uit de fotoshoot 10 mooiste zwanger. Mijn fotostudio is gelegen in Amsterdam op de NDSM-werf, een super hippe locatie. Op de NDSM werf zijn ontzettend veel leuke mogelijkheden, zowel in de studio als buiten op het terrein en natuurlijk ook in de hallen.

Zwangerschapskleding / Fashion

In de studio maak ik gebruik van allerlei mooie en bijzondere jurken en doeken, speciaal gericht op zwangerschapsfotografie. De jurken worden met regelmaat vervangen en aangevuld met nieuwe fashion. Naast de kleding, heb ik ook body’s, hoeden, bloemen, sjaals en doeken. Stoer, lief & hip. Mijn opleiding hogeschool Mode & Kleding komt hierbij goed van pas. Ik hou van het uitzoeken en stylen van de kleding die wordt meegenomen naar de studio. Boek je bij mij een fotoshoot, dan krijg je van mij speciale kledingtips zodat je je goed kan voorbereiden op jouw zwangerschapsshoot.
Wil je nog meer lezen over zwangerschapsfotografie, bijvoorbeeld over witte kanten doeken, voile jurken etc.

 

Zwangerschapsfotografie Amsterdam

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf voor zwangerschapsfotografie met belly power bij mij in de studio of op een toffe buiten locatie, neem dan contact op via het contactformulier.
Ik ben professioneel fotografe en gespecialiseerd in portretfotografie, zwangerschapsfotografie, newborn shoots, babyfotografie en familie fotografie. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen voor het reserveren van jouw fotoshoot!
Voor inspiratie Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.

Voor inspiratie vind je hieronder een selectie uit de fotoserie “10 mooiste zwanger”.

 

10 mooiste zwanger shoot amsterdam zwangerschapskleding

10 mooiste zwanger shoot amsterdam fashion
10 mooiste zwanger shoot amsterdam ndsm
10 mooiste zwanger shoot amsterdam zwangerschapsfotografie
10 mooiste zwanger shoot amsterdam
10 mooiste zwanger shoot amsterdam
10 mooiste zwanger shoot amsterdam zwangerschapsshoot
10 mooiste zwanger shoot amsterdam
10 mooiste zwanger shoot amsterdam

Comments are closed.