zwangerschapsfotoshoot

3 tips voor een goede zwangerschapsfotoshoot

3 tips voor een goede zwangerschapsfotoshoot

Gefeliciteerd! Wat zit je in een mooie periode van je leven, er is een kleine baby opkomst.

Als je de zwangerschapsfotoshoot hebt geboekt, wordt het tijd om je voor te bereiden op de shoot.  Hoe gaat zo’n zwangerschapfotoshoot nu eigenlijk in z’n werking?  Wat neem je mee en wat voor foto’s vind je nu mooi ? Allemaal vragen en ik hoop je met het onderstaande al een beetje op weg te helpen.

Tip 1 Kleding

Heb je een fotografe geboekt die ook een collectie speciale zwangerschapsjurken in de studio heeft ? Zoals bij kleurRIJKontwerp fotografie 😉 Misschien vind je het ook leuk om tijdens dezwangerschapsfotoshoot je eigen kleding / accessoires te gebruiken. Wat neem je dan mee ? Sowieso lingerie, en wel het liefst een setje wit/huidskleur en zwart. Goede lingerie in de juiste kleuren staan mooi bij de jurken/doeken in de studio en ook bij je eigen kleding. Je eigen kleding mag best mooi aansluitend zijn. Het gaat erom dat je buik goed te zien is. Ook de lichaamsvormen mogen gezien worden en maken het vrouwelijk en sexy ! Deze fotoshoot van je zwangere buik mag best wel “out of the box” zijn. Het hoeft helemaal niet zo als je dagelijks eruit ziet. Net een beetje meer en maakt het de franje van je zwangerschap. Met toffe en sprankelende foto’s waar je je hele leven met liefde naar terug zal kijken.  Ik ga er wel vanuit dat je je wel comfortabel zal voelen en niet iets doet wat je niet bij je past.

 

Tip 2 Bloot of gekleed

Voordat  we de fotoshoot beginnen, vraag ik altijd of je ook je buik bloot wilt tijdens de zwangerschapsfotoshoot. We bespreken van te voren jouw wensen. En misschien heb je wel wat voorbeelden op je telefoon verzameld. Pinterest is hiervoor een goede site waar je je goed kan voorbereiden op de zwangerschapsfotoshoot.

 

Tip 3 Verzorging

Bij het boeken van de fotoshoot krijg je van mij altijd tips toegestuurd, zodat je je kan voorbereiden op de fotoshoot. Persoonlijke verzorging is belangrijk, zoals de verzorging van je handen/voeten en nagels. Zowel van de vrouw als de man. De handen komen veel in beeld. Voor de foto is het daarom goed als die verzorgd zijn. Make-up is ook belangrijk, maar hou het rustig en natuurlijk. Felle kleuren zoals voor oogschaduw en lippenstift zijn niet nodig. Het maakt het vaak onrustig en zeker in combinatie met de zwangerschapsjurken en doeken in de studio.

 

Deze bovenstaande tips zijn ook bestemd voor de partner/vriend/man. Ook voor de kleding voor hem/haar geldt neem een shirt (overhemd) wit en zwart mee. Met deze items zijn de mooiste foto’s gemaakt. En misschien wil je partner ook wel met een bloot bovenlijf op de foto of liever alleen gekleed.

kleding zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapfotoshoot
3 tips
bloot of gekleed
kleding
zwangerschapsfotoshoot
verzorging
bloot
zwanger
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot

 

 

Wil je nog meer foto’s van andere zwangerschapsfotoshoot bekijken? Dat kan kijk dan op mijn facebookpagina of instagram met dagelijkse updates.