8x bijzondere zwangerschapsfotoshoot

Fine Art Fotoshoot

8x bijzondere zwangerschapsfotoshoot in de studio of op een leuke buiten locatie. Een prachtig moment om samen een herinnering te maken. Om trots op je bolle buik te zijn.

Boek je bij mij een zwangerschapsfotoshoot dan bespreken natuurlijk jou/jullie wensen. Ook krijg je van mij kledingtips. Altijd handig, vooral als je niet goed weet wat je nu voor kleding voor deze leuke zwangerschapsshoot zal meenemen. Dat is een kleine handleiding met allerlei leuke tips, zodat je je goed op de zwangerschapsshoot kan voorbereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. Misschien heb je verschillende voorbeelden van pinterest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschapsfotoshoot is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt.
Lees ook mijn 10 leukste tips voor jouw eigen zwangerschapsshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot (zwangerschapsfotografie).

Kleding zwangerschapsfotoshoot

In de studio heb ik diverse mooie kanten doeken, jurken en allerlei hoeden speciaal voor bolle buik shoot “zwangerschapsfotografie”. In allerlei tinten en stijlen. Tijdens de fotoshoot is er genoeg ruimte om een paar keer te wisselen van kleding.

Wat kost een zwangerschapsfotoshoot?

Zwangerschapsfotografie in de studio €225,00 (inclusief 25 digitale bestanden)

De fotobestanden bij het fotopakket zijn in hoge resolutie en worden bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor jouw zwangerschapsfotoshoot? Voor meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot, neem contact op via onderstaand contactformulier.  Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

8x bijzondere zwangerschapsfotoshoot
kleding zwangerschapsfotoshoot zwangerschapsfotoshootzwangerschapsfotoshoot studio 8 tips zwangerschapsfotoshoot

wat kost een zwangerschapsfotoshoot

 

Comments are closed.