In Alkmaar mocht ik een newborn fotoshoto bij deze pasgeboren baby maken. Papa en Mama kende ik al van de zwangerschapsshoot. Een newborn fotoshoot bij jullie thuis maak ik in de eerste maand na de geboorte van de baby. Ook neem ik op verzoek accessoires om de fotoshoot extra te kunnen aankleden.  Bij de zwangerschapsshoot die we in het begin van het jaar bij mij in de studio hebben gemaakt, zijn er ook houten letterblokken gebruikt. Daarom wilde mama deze ook graag bij de newborn fotoshoot gebruiken. Ik heb de houten letterblokken in haar handjes gelegd, zo lief 😉
Deze foto’s zijn ook gebruikt voor het geboortekaartje.

Wil je ook zo’n bijzondere fotoshoot van je pasgeboren baby ?

Wat kost een Newborn fotoshoot bij jullie thuis ?

€ 295,00, inclusief 8 digitale bestanden
Wil je naast het fotopakket Newborn nog extra foto’s?
1 fotobestand 15 euro
5 fotobestanden 75 euro
10 fotobestanden 135 euro
15 fotobestanden 195 euro
20 fotobestanden 265 euro
Alle fotobestanden zijn in hoge resolutie (HR) groot, dus 4200 pixels bij 2800 pixels en worden geleverd in zowel kleur als in zwart-wit. Enthousiast geworden? Of heb je juist nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en ik reageer zo snel mogelijk op alle berichtjes die binnen komen. Hopelijk mag ik jullie en je newborn binnenkort ontmoeten!.
Newborn fotoshoot boeken

 

newborn fotoshoot alkmaar

newborn fotoshoot

newborn

newbornfotoshoot

newbornshoot alkmaar

newbornshoot

Comments are closed.