Avond Zwangerschapsfotoshoot Strand

Avond Zwangerschapsfotoshoot op het Strand

Een van de laatste mooie zomerse avonden hadden we op het strand afgesproken voor een avond zwangerschapsfotoshoot. De hele dag was het prachtig weer en helaas toen we op het strand kwamen, kwam er wat mist op en werd het wat frisser. Deze lieve mensen kwamen helemaal uit Enschede naar de Noord-Hollandse kust voor een fotoshoot op het strand, dan ga je ook niet snel terug naar huis om de volgende dag het nog eens te proberen.

Zwangerschapsfotoshoot

Gelukkig hebben we bij deze avond zwangerschapsfotoshoot toch nog prachtige foto’s op het strand kunnen maken. En kwam de ondergaande zon uiteindelijk toch nog door de mist heen, toch nog een mooi kadootje. Ik vind het hele mooie sfeervolle zwangerschapsfoto’s geworden en is dit lieve stel super blij met het resultaat. Hun kleine baby meisje is ondertussen geboren en is het voor hun genieten. Gefeliciteerd!

Contact zwangerschapsfotoshoot

Mocht je ook geinteresseerd zijn in zo’n zwangerschapsfotoshoot? Misschien op een mooie buiten locatie of bij mij in de studio. Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Op social media plaats ik wekelijks nieuwe foto’s van bijzondere fotoshoots. Ik ben te vinden op facebook en instagram.