Baby fotografie Haarlem

Papa & Mama en Baby Girl

Ze waren bij mij in de studio voor Baby Fotografie. Het kleine meisje is echt een prachtige voorbeeldbaby. Nog maar 8 maanden oud en wat een heerlijk grietje.

Lachen

De hele fotoshoot heeft ze zitten lachen en kon ik alle foto’s met haar maken. Ik heb tijdens de fotoshoot allerlei verschillende foto’s kunnen maken. Tussentijds hebben ze verschillende kledingsetjes gewisseld. Deze fotoshoot was een cadeau voor de mama.

Newbornshoot

Ik kende deze mensen al van een de zwangerschapsshoot en ook de baby had ik al eerder op de foto mogen zetten bij de newbornshoot. De foto met de beren vind ik persoonlijk erg leuk geworden, al met al een erg mooie fotoserie 😉

Wil je graag contact?

Ben je geïnteresseerd in baby fotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Hieronder staat een kleine selectie uit de fotoserie.

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

 

Comments are closed.