Baby Fotoshoot Cadeaubon

En dan krijg je een bon cadeau

Hoe leuk is het als je een baby fotoshoot cadeaubon krijgt in je kraamperiode. Je kindje is net geboren en dan is een cadeaubon wel erg leuk om te krijgen. Deze cadeaubon werd in gewisseld met 6 maanden.

Kraamcadeau

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau ? Ik heb cadeaubonnen ter waarde van fotosessies. Zoals zwanger, baby, newborn bij je thuis of familie fotoshoots op locatie.  Kijk op mijn prijslijst voor de tarieven. Wil je een cadeaubon bestellen ? Klik op de link CADEAUBON

Baby fotoshoot met 6 maanden

De kleine baby Saar was bijna 6 maanden oud. Dat is een mooi moment voor een fotoshoot. Baby’s lachen al veel meer, soms kunnen ze al zitten. Als ze liggen tillen ze zo mooi hun hoofdje op. Kleine mensjes in de maak.

Prachtig om dat vast fotografisch vast te leggen. Mochten jullie bij de baby fotoshoot ook graag foto’s van het hele gezin. Dat is natuurlijk ook mogelijk. Foto’s waar de baby alleen op staat. Foto’s met papa en foto’s met mama.  Tijdens een fotoshoot maak ik desgewenst allerlei verschillende familieopstellingen. We maken ook een familie foto, papa en mama samen met de kleine baby.

Hieronder staat een mooie fotoselectie uit de babys fotohoot met dit lieve meisje Saar.

baby fotoshoot cadeaubon

baby fotoshoot cadeaubon

baby fotoshoot cadeaubon

baby fotoshoot cadeaubon

baby fotoshoot cadeaubon

 

Wil je nog meer leuke baby fotoshoot verhalen lezen en mooie fotografie bekijken. Kijk dan ook op mijn blog babyfotografie LIFESTYLE BABY FOTOSHOOT bij je thuis.

 

Ben je geïnteresseerd in een babyshoot voor je kleintje dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Ik antwoord altijd binnen 24 uur.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby reportage of het complete gezin?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebook.

Comments are closed.