Baby Fotoshoot Fine Art

Voor een baby fotoshoot ben je natuurlijk ook welkom bij kleurRIJKontwerp fotografie. Zo rond de 4 tot 6 maanden oud kan je baby op zijn of haar buikje liggen, omrollen en het hoofdje omhoog houden. Ook vinden ze het leuk als ze op de rug liggen om de voetjes omhoog te doen. Zo rond de 8 tot 10 maanden kunnen ze meestal ook zitten.  Zo is een baby fotoshoot rond de 4 tot 6 maanden perfect om mooie en leuke foto’s maken maar ook rond de 8 tot 10 maanden als de baby net kan zitten. Ook wel een echte “sitter” baby fotoshoot genoemd.

De leukste baby sitter fotoshoot

Samen met opa en oma kwamen deze twee stoere mannen naar de studio. De kleinste man is bijna 1 jaar en deze fotoshoot is een cadeau voor de ouders. Die weten nog niets, een super leuke verrassing van de grootouders.

Deze fotoshoot hebben we in het najaar van 2020 gemaakt in de studio in Abbekerk.  Wat een boefjes als je zo ziet, ze pakken je helemaal in met hun mooie koppies. Ik heb verschillende foto’s gemaakt van de jarige job en natuurlijk samen met zijn grote broer. Van grote broer heb ik ook een fine art fotoportret gemaakt.

Fine Art Fotoshoot

Fine art fotografie is een kunstvorm. Inspiratie haalt de fotograaf uit schilderkunst, beeldhouwwerk en architectuur. Over een fotoportret wordt goed nagedacht en bewust gemaakt. Bij deze fotoshoot heb ik een tweetal fine art fotoportretten gemaakt.

Wat kost een Baby Fotoshoot Fine Art?

€ 225,00 (inclusief 25 digitale bestanden)

Alle fotobestanden zijn in highres en worden geleverd in zowel kleur als in zwart-wit. De fotobestanden kan je gebruiken om een mooie afdruk te laten maken. Enthousiast geworden? Of heb je juist nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en ik reageer zo snel mogelijk op alle berichtjes die binnen komen. Hopelijk mag ik jullie en jullie babytje binnenkort ontmoeten!.

Meteen een Baby Fotoshoot boeken

 

 

leukste baby sitter fotoshoot

leukste baby sitter fotoshoot

leukste baby sitter fotoshoot

leukste baby sitter fotoshoot

leukste baby sitter fotoshoot

fin art fotoshoot

leukste baby sitter fotoshoot

baby fotoshoot broers

baby fotoshoot fine art

baby fotoshoot

Comments are closed.