Lief stoer mannetje tussen de beertjes 😉

Baby fotoshoot Utrecht

Ik ben ontzettend gek van beren, groot en klein, en wil ze altijd graag bij fotoshoots gebruiken. Vooral bij baby fotoshoots en mama to be shoots kunnen ze erg leuk zijn. Ik heb allerlei vintage beertjes van ongeveer 50 a 60 jaar oud, naast natuurlijk allerlei beertjes uit deze tijd.

Ook dit lieve mannetje samen met zijn grote zus heb ik tussen de beren gezet. Kijk zelf maar, hoe leuk 😉 We hebben ook prachtige foto’s zonder de beren gemaakt. En ook een van grote zus met beer en mama en de kindjes. Hoe leuk is dat !

baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot
baby fotoshoot

 

Ben je geïnteresseerd in een baby fotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.