Baby op komst

Hoe leuk is het als mensen zelf ook nadenken op welke wijze ze de fotoshoot graag uitgevoerd willen hebben. Deze lieve mensen kwam naar de studio omdat er baby op komst is. Papa had het allemaal geregeld. Een verrassing voor mama. Een toffe Zwanger Fotoshoot met het hele gezin. Papa staat op de markt in Laren Noord Holland en had van klanten gehoord dat je voor een leuke fotoshoot bij Marijke Trienekens van kleurRIJK fotgrafeert moet zijn. Super leuk toc 😉 . Wat een compliment, ik krijg er rode wangen van 😉 En hoe leuk is het om het je hele gezin van groot tot klein op de foto te gaan, naast deze mooie zwangere mama <3

 Zwanger Shoot met de WoW factor

En ze waren goed voorbereid op de zwanger shoot. Met een baby op komst is dat voor iedereen spannend.  Diverse kledingsets waren mee en ook nog een aantal foto accessoires, zoals brillen en maskers. Gestart zijn we met zwangerschapsfotografie.  Tussentijds een paar keer voor iedereen omkleden.

Foto Behang

Deze fotoshoot is gemaakt in de laatste week van 2017 en  ondertussen is de kleine baby is al geboren. Een van de foto’s waar het hele gezin op staat,  is als fotobehang in het huis aangebracht.  Ik heb de foto gezien het is echt super gaaf geworden. Wat een leuk idee, echt de Wow factor 😉

Ben je ook zwanger en ben je geïnteresseerd in zo’n bijzondere fotoshoot of wil je fotografie van je baby ? Of een Familieshoot ? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.
Voor nog meer leuke zwangerschapsfotografie verhalen, klik op de link.

zwanger shoot
zwanger shoot
zwanger shoot
baby op komst
maternity
pregnentshoot
zwangerschap fotografie gezin
baby op komst
zwangerschap fotografie gezin
zwangerschap fotografie gezin
zwangerschap fotografie gezin
zwangerschap fotografie gezin

Zwangerschapsfotografie laat deze bijzondere periode vastleggen met een zwangerschapsfotoreportage bij fotografie studio jolie. Vintage styled romantische zwangerschapsfotografie, foto's met de Wow factor!

Comments are closed.