Babyshower Cadeau Tip! Geef een Zwangerschapsfotoshoot

Geef een Zwangerschapsfotoshoot!

Hoe leuk, je familie en vrienden hebben een babyshower voor je georganiseerd. Een verrassingsfeestje als je zwanger bent. Even heerlijk in het middelpunt staan. Voor de familie en vrienden een mooie taak om een leuke middag te organiseren. En wat stop je nu allemaal in de mand om cadeau te doen. Natuurlijk zijn baby spulletjes, zoals mutjes, dekentjes, knuffeltjes, luiers onwijs goede cadeau’s. Maar om de mama-to-be ook iets bijzonders te geven is een leuke tip, een professionele zwangerschapsfotoshoot. Een zwangerschapsfotoshoot is een bijzonder cadeau, echt een mooie herinnering voor later.

Cadeaubon

Een cadeaubon is leuk en praktisch om te geven en te ontvangen. Hiermee voorkom je dat je vriendin of zus dingen dubbel gaat krijgen. En ook fijn, ze kan en mag zelf iets uitzoeken. Een leuke kaart erbij en de cadeaubon is een perfect babyshower cadeau! Cadeaubonnen zijn bij kleurRIJKontwerp fotografie verkrijgbaar ter waarde van de fotopakketten.

Zwangerschapsfotoshoot

Een bijzonder en lief cadeau is een zwangerschapsfotoshoot. Een cadeau dat deze bijzondere periode voor eeuwig vastlegt op foto. Met een zwangerschapsfotoshoot wordt je zwangere vriendin op de foto gezet met haar mooie buik. Een prachtige herinnering voor later. Zwangerschapsshoot Ook deze dame heeft een bijzondere babyshower feest gehad. Een super leuke verrassing van haar vriendinnen. Met een prachtige Een vriendin was mee naar deze zwangerschapsshoot. Ook haar heb ik op een leuke manier kunnen zetten. Hieronder kan je een kleine selectie uit deze mooie zwangerschapsshoot bekijken. Wil je nog meer mooie fotoseries die ik gemaakt heb, bekijken. Kijk dan ook op mijn instagram. Wil je ook een cadeaubon bestellen of een zwangerschapsfotoshoot boeken ? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.