Het ultieme babyshower cadeau: Een Zwangerschapsfotoshoot cadeaubon

Hoe leuk! je zus, beste vriendin, dochter of schoondochter is zwanger en er wordt een babyshower georganiseerd! Een super leuk verrassingsfeestje als je zwanger bent waarbij je even helemaal in de watten wordt gelegd door allemaal lieve mensen om je heen! Voor de familie en vrienden een mooie taak om een leuke middag te organiseren en vaak komen daar een mooi babyshower cadeau bij kijken. Tijdens de babyshower wordt er vaak een gezamenlijk cadeau gegeven van de groep die de babyshower organiseert. Natuurlijk zijn baby spulletjes, zoals mutjes, dekentjes, knuffeltjes, luiers onwijs goede cadeau’s. Maar om de mama-to-be ook iets bijzonders te geven wat ze nooit meer zal vergeten is een leuke tip, een professionele zwangerschapsfotoshoot! Een zwangerschapsfotoshoot is een bijzonder cadeau, echt een mooie herinnering voor later! In dit artikel vertel ik je graag wat je zus, vriendin of dochter kan verwachten wanneer ze bij mij een zwangerschapsshoot boekt als babyshowercadeau!

Voordelen van een zwangerschapsshoot als babyshower cadeau

Babyshower cadeau: Wat kost een zwangerschapsfotoshoot?

Voor de actuele prijzen van de zwangerschapsfotoshoots en newbornshoots kun je het beste kijken op deze pagina. Zo zijn er 2 verschillende fotoshootpakketten die tof zijn om als babyshower cadeau te geven. De gewone zwangerschapsshoot of de combinatie van de zwangerschapsshoot en newbornshoot! 

 

Babyshower cadeau
Babyshower cadeau
Babyshower cadeau
Babyshower cadeau

Waarom het zo leuk is om een zwangerschapsfotoshoot als babyshower cadeau te geven

Een cadeaubon voor een zwangerschapsshoot is een leuk en duurzaam cadeau om te geven en te ontvangen bij een babyshower. Hiermee voorkom je dat je vriendin of zus dingen dubbel gaat krijgen. En ook fijn, ze kan en mag zelf beslissen wanneer ze de zwangerschapsfotoshoot gaat doen. Een leuke kaart erbij en de cadeaubon is een perfect babyshower cadeau! Cadeaubonnen zijn bij kleurRIJKontwerp fotografie verkrijgbaar ter waarde van de fotopakketten.

Een bijzonder en lief cadeau is een zwangerschapsfotoshoot. Een cadeau dat deze bijzondere periode voor eeuwig vastlegt op foto. Met een zwangerschapsfotoshoot wordt je zwangere vriendin op de foto gezet met haar mooie 
buik. Een prachtige herinnering voor later. Zij ervaart het als dat ze een super leuke verrassing die ze van haar vriendinnen of familie heeft gehad. Wil je nog meer mooie fotoseries die ik gemaakt heb, bekijken? Kijk dan ook op mijn instagram. Wil je ook een cadeaubon bestellen of een zwangerschapsfotoshoot boeken ? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

Portfolio