Tandartspraktijk Alkmaar

Voor een tandartspraktijk  gevestigd in Alkmaar mocht ik de bedrijfsfotografie verzorgen. De opdracht was om verschillende portretten van de medewerkers te maken. Frisse bedrijfsfotografie en reclamefotografie voor website, advertenties en folders. De werkzaamheden en behandelingen van cliënten heb ik vastgelegd.  Het karakter en het verhaal de tandartspraktijk staat hierin centraal.

De praktijk biedt tandheelkundige zorg op het voorkomen van gebitsproblemen bij volwassenen en kinderen. Een klein en enthousiast team die gericht is op alle gangbare tandheelkundige behandelingen.

Bedrijfsfotografie

Met Jos, de tandarts, heb ik haar wensen doorgesproken. Gezamenlijk hebben we een plan van aanpak gemaakt. We hebben een datum geprikt waarop ik in de praktijk zou komen fotograferen.

In de tandartspraktijk heb ik tijdens diverse behandelingen met cliënten, foto’s gemaakt. Met de cliënten is dit van te voren afgestemd. Er is door de cliënten hiervoor ook schriftelijk toestemming gegeven. Voor deze schriftelijke toestemming heb ik een quitclaim.  Het team medewerkers is gezamenlijk gefotografeerd. Ook zijn de medewerkers apart gefotografeerd. De tandarts en de medewerkers waren gekleed in dienstkleding, een paars kleurige tuniek. Dit geeft een hele mooie rustige eenheid. De bedrijfskleuren zijn op deze wijze vertegenwoordigd.

De bedrijfsimpressie wordt gebruikt voor de website van Tandartspraktijk Van Splunter en ook voor promotiemateriaal zoals advertenties en posters.

WIl je meer bedrijfsfotografie, reclamefotografie of zakelijke fotoportretten bekijken ? Kijk dan op website van woonzorggroep samen in Schagen. Ook voor deze zorgorganisatie verzorg ik al bijna 10 jaar de bedrijfsfotografie/ reclamefotografie.

Graag laat ik mijn werkwijze zien hoe ik jouw bedrijf een extra fotografische boost kan geven. Je wilt (potentiële) klanten laten zien wat je in huis hebt. Foto’s trekken de aandacht op je website en zijn het visitekaartje van je bedrijf. Foto’s zijn meestal de eerste indruk die je bij een klant achterlaat. Voor informatie of een offerte op maat kunt je contact met mij opnemen.

bedrijfsfoto
bedrijfsfotografie alkmaar
bedrijfsfotografie tandarts
bedrijfsfotografie tandartspraktijk
bedrijfsfotografie
reclamefotografie

 

Comments are closed.