Bijzondere newborn fotografie Zaandam

Puur en Uniek

Newborn fotografie is heel bijzonder. Een kleine pasgeboren baby, zo puur en lief. Uniek en prachtig, daar kan niets tegen op. Zo’n klein prachtig kindje is het allerbelangrijkste wat er is en dat is dan ook het juiste moment omdat fotografisch vast te leggen.

Dit prachtig pasgeboren jongetje is geboren in februari van dit jaar en voor hem mocht ik naar Zaandam. Newborn fotografie in Zaandam. Eerst heb ik Dex alleen gefotografeerd en daarna samen met papa en mama en de kat. Die kwam op de vensterbank erbij zitten. Zo mooi en zo leuk om te zien, hoe liefdevol papa en mama naar Dex kijken. Hoe geliefd al zo’n klein jongetje is, ook is hij nog maar een paar dagen in hun leven. Dit is moment is zo waardevol en zo bijzonder!

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze fotoshoot en wil je ook graag zo’n bijzondere newborn babyshoot in eigen huis dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht, Zaandam of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!