Boho Fotoshoot Buiten

Bohemain Shoot in Ibiza Stijl

Een toffe Boho Fotoshoot buiten in de natuur. Ben je ook zo weg van deze Ibiza Stijl.  De kleding, sfeer en kleuren. Het vrije leven met al zijn facetten. Een sfeer alsof je je waant in de jaren 70 met een touch van nu. Dan is een Bohemian Fotoshoot in de natuur echt iets voor jou!

Locatie Boho Fotoshoot

Een boho fotoshoot maken we buiten, op een geschikte locatie. Voor deze sfeer is het strand en duinen super geschikt. Ik ga hiervoor het liefst naar Petten Noord-Holland maar het kan natuurlijk overal. Misschien weet je zelf wel een hele toffe plek.  Of zoals deze fotoshoot op mijn eigen boerenerf. Ik heb hiervoor ook mooie rieten stoelen om te gebruiken. Die maken het plaatje helemaal compleet. Een heerlijke fotoserie gemaakt op mijn boerenerf onder de walnoot bomen.

Voor wie?

Deze Boho fotoshoot Buiten is voor iedereen mogelijk. Een gezin met 1 of 2 kleine kinderen. Een zwangerschapsfotoshoot met je man of vriend. Heb je al kinderen, dan zijn deze ook welkom bij deze Boho fotoshoot Buiten..

Wat is de prijs voor een Boho Fotoshoot Buiten?

Deze fotoshoot kost 225 euro en is inclusief de keuze voor 25 fotobestanden in hoge resolutie, nabewerkt in Boho stijl en kleuren, zowel in kleur als in zwart-wit.

Contact

Ben je enthousiast en wil je ook graag deze leuke Boho Fotoshoot boeken, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Kijk ook eens op mijn instagram voor de nieuwste updates of bekijk mijn portfolio met nog meer bijzondere fotoshoots.

 

 

boho fotoshoot buiten

boho fotoshoot buiten

boho fotoshoot buiten

boho fotoshoot buiten

zwangerschapsfotoshoot

bohemian fotoshoot

ibiza stijl fotoshoot

contact

wat is de prijs

boho fotoshoot buiten

boho fotoshoot buiten

bohemian fotoshoot

Comments are closed.