Bolle Buik Fotoshoot

Zwangerschapsshoot in de studio

Bolle buik fotoshoot (zwangerschapsshoot) in de studio Amsterdam of op een leuke buiten locatie. Een prachtig moment om samen een herinnering te maken. Trots op je belly fotoshoot.

Bij het boeken van de fotosessie zwangerschapsfotografie krijg je ook kledingtips. Dat is een kleine handleiding met allerlei leuke tips, zodat je je goed op de zwangerschapsfotoshoot kan voorbereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. Natuurlijk bespreken we jouw wensen voorafgaand aan de fotoshoot. Heb je voorbeelden van pintrest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschapsfotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt. Naast de fotolocatie studio NDSM heb ik de mogelijkheid om in een industriele hal te fotograferen, met veel glas. Een te gekke plek !
Lees ook mijn 10 leukste tips voor jouw eigen zwangerschapsshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot (zwangerschapsfotografie).

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor (zwangerschapsfotografie) ? Voor meer informatie over een zwangerschapsshoot, neem dan contact op via het contactformulier.
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

Wat kost een zwangerschapsshoot!

Pakket A: een fotoshoot Zwangerschapsfotografie in de studio € 195,00 (inclusief 7 digitale bestanden)

Pakket B: een fotoshoot Zwangerschapsfotografie in de studio € 250,00 (inclusief 12 digitale bestanden)

Pakket C: een fotoshoot Zwangerschapsfotografie in de studio € 330,00 (inclusief 20 digitale bestanden)

De fotobestanden bij het fotopakket zijn in hoge resolutie en worden bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit.

bolle buik fotoshoot sexy hoge hakken
bolle buik fotoshoot met je partner
bolle buik fotoshoot knuffel beer
bolle buik fotoshoot zwangerschapsshoot
bolle buik fotoshoot vriend
bolle buik fotoshoot
bolle buik fotoshoot wit lingerie
bolle buik fotoshoot
bolle buik fotoshoot zwangerschapsfotografie
bolle buik fotoshoot zwangerschap trots op je buik

Comments are closed.