8x bijzondere Bolle Buik Shoot

Fine Art Zwanger Fotografie

8x bijzondere Bolle buik shoot (zwanger fotoshoot) in de studio of op een leuke buiten locatie. Een prachtig moment om samen een herinnering te maken. Trots op je bolle buik foto shoot.

Boek je een fotosessie Bolle Buik Shoot dan bespreken natuurlijk jou/jullie wensen. Ook krijg je van mij kledingtips. Altijd handig, vooral als je niet goed weet wat je nu voor kleding voor deze leuke fotoshoot zal meenemen. Dat is een kleine handleiding met allerlei leuke tips, zodat je je goed op de zwangerschapsfotoshoot kan voorbereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. Misschien heb je verschillende voorbeelden van pinterest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschapsfotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt.
Lees ook mijn 10 leukste tips voor jouw eigen zwangerschapsshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot (zwangerschapsfotografie).

Bolle Buik Kleding

In de studio heb ik diverse mooie kanten doeken, jurken en allerlei hoeden speciaal voor bolle buik shoot “zwangerschapsfotografie”. In allerlei tinten en stijlen. Tijdens de fotoshoot is er genoeg ruimte om een paar keer te wisselen van kleding.

Wat kost een zwanger fotoshoot?

Zwangerschapsfotografie in de studio € 195,00 (inclusief 10 digitale bestanden)

De fotobestanden bij het fotopakket zijn in hoge resolutie en worden bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor jouw bolle buik shoot  (zwangerschapsfotografie) ? Voor meer informatie over een zwanger fotoshoot? Neem contact op via het contactformulier.
Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

bolle buik shoot
bolle buik shoot zwanger fotoshoot
bolle buik shoot
bolle buik shoot
bolle buik shoot
bolle buik shoot
bolle buik shoot
bolle buik shoot zwanger fotoshoot

 

Comments are closed.