borstvoeding fotografie

Borstvoeding Fotografie | Tongriem Kliniek Groningen

Bedrijfsfotoshoot

Borstvoeding Fotografie

Tongriem Kliniek Groningen

Voor Tongriem Kliniek in Groningen heb ik een bedrijfsfotografie fotosessie Borstvoeding Fotografie mogen maken. Dit lieve pasgeboren baby meisje was tijdens de fotoshoot pas 8 dagen oud en een prachtig model voor de fotosessie borstvoeding. Na afloop van de fotoshoot borstvoeding was ze ook heerlijk voldaan 😉

Bedrijfsfotoshoot

Een bedrijfsfotoshoot borstvoeding. Sommige baby’s hebben bij de geboorte een zeer kort tongriempje. Hierdoor kunnen er problemen zijn met het drinken aan de borst (of aan de fles). Als dit niet verholpen wordt, kan dit op latere leeftijd ook tot moeilijkheden leiden bij het bespelen van blaasinstrumenten, het likken van een ijsje en ook bijvoorbeeld tongzoenen.

Borstvoeding

Borstvoeding is heel natuurlijk, iets moois en zeer intiem. Dichterbij dan in de buik kan je baby na de geboorte niet komen. Het is jouw lichaam dat je kindje voed.. Maar helaas is borstvoeding niet voor alle vrouwen vanzelfsprekend en kan het ook erg intensief zijn. De tijd gaat snel voorbij en je ook deze intieme momenten gaan op een zeker moment voorbij. Hoe mooi is het om deze periode, zo bijzonder om als een herinnering te koesteren. Zodat je later terug kan kijken naar dit prachtige moment tussen jou en je kindje.

Deze bijzondere fotosessie borstvoedingsfotografie leg ik op een integere manier voor jullie vast. Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

 

borstvoeding fotografie
borstvoeding fotografie
borstvoeding fotografie
borstvoeding fotografie
borstvoeding fotografie
borstvoeding fotografie
borstvoeding fotografie
Borstvoeding Fotografie

Op de website van Ouders van Nu is een prachtig artikel ouders van nu te lezen over borstvoeding.

Ben je in verwachting en is er een kindje op komst. Ben je geïnteresseerd in een fotosessie borstvoeding of een newborn fotoshoot. Wordt je misschien opa, oma of tante en zoek je een mooi persoonlijk cadeau ? Geef een fotoshoot cadeaubon cadeau ! De cadeaubon fotoshoot is voor iedere fotoshoot te bestellen. Neem contact op, dan maken we een afspraak.
Misschien ben je op zoek naar een fotograaf voor een familieportret op het strand, in de duinen of het bos ?
Marijke Trienekens is gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, newborn, kinderen, familie shoots. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op kleurRIJK fotografeert facebookpagina of Instagram.