BlogFamilieshoot

Bruidsfotografie | Trouwen op de Zaanse Schans

Bruidsfotografie | Xander & Marlies | Zaandam

Bruidsfotografie

Trouwen op de Zaanse Schans

Vandaag de bruiloft van Xander en Marlies in Zaandam. En zo geweldig leuk, bruidsfotografie op de Zaanse Schans. Jammer genoeg regent het ‘s morgens een beetje. We gaan er toch vanuit dat de zon op deze mooie trouwdag nog gaat schijnen, wat ‘s middags ook inderdaad gebeurd. Met Karin ga ik rond 13:00 uur richting het huis van het bruidspaar. We gaan alvast foto’s maken tijdens het aankleden en opmaken. Het bruidspaar ziet er fantastisch uit. Marlies in een prachtige zwarte bruidsjurk met roze bloemen en Xander in een bijpassend grijs kostuum met roze das.

Bruidsfotografie

Een mooi stel ! De inzegening zal plaatsvinden in het Zaansmuseum aan de Zaanseschans, dat is voor een fotograaf al een hele leuke lokatie om foto’s te maken. Het bruidspaar vertrekt met een super gave Surburban uit 1975 met een chauffeur geheel gekleed in stijl ! Het restaurant op de Zaanseschans De Hoop op d’Swarte Walvis is een hele mooie gelegenheid om je bruiloft te vieren. Gelegen aan de Zaan wordt er natuurlijk tijdens de receptie een tocht met een speedboot over de Zaan gemaakt.

bruidsfotografie
bruidsfotografie
bruidsfotografie
trouwreportage
bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Contact

Wil je graag contact voor meer informatie of wil je een fotoshoot boeken ? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.