De blije doosDe Blije doos, is een gratis cadeau pakket van WIJ.

Ontstaan van de Blije doos

Het gratis cadeaupakket van WIJ is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen kunnen de Blije doos tijdens de zwangerschap gratis ophalen bij een Prénatal filiaal. Het cadeau pakket van WIJ is gratis en bestaat uit nuttige cadeaus voor moeder en aanstaande baby waaronder:
•De blije doos, met daarin o.a. pak Pampers, Bibi fopspeen, Philips Avent fles, Prénatal sokjes en diverse kortingsbonnen!
•Het magazine WIJ tijdens zwangerschap en tot 1 jaar na de geboorte
•Gratis mutsje met naam van kind na geboorte
•Relevante nieuwsbrieven en updates over je zwangerschap

Inschrijving voor de Blije doos

Na inschrijving op de site krijgt de zwangere vrouw het magazine WIJ thuis gestuurd en ontvangt zij per e-mail een ophaalbericht om de Blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze. Let op: inschrijving mag alleen gedaan worden door de zwangere vrouw zelf en niet door een vriendin, moeder, zus, etc. Inschrijving voor de Blije doos genereert geen huisbezoek. Om zoveel cadeaus te kunnen geven, werkt Wij Special Media B.V. samen met fabrikanten en importeurs van producten die moeder en baby goed kunnen gebruiken. Sommige van deze bedrijven maken gebruik van het adressenbestand, zoals Procter & Gamble, Nutricia, Philips Avent, Landal GreenParks en Prénatal.

Wat zit er dan precies in de blije doos.

Lees vooral deze review van een echte papa. Zoals hij schrijft. Er zijn voordelen van een zwangere vrouw hebben, en één van die voordelen is dat je samen cadeautjes krijgt. Hoewel samen? Producenten van babyproducten, magazines en allerlei aanverwante artikelen willen graag laten weten dat ze bestaan en overstelpen je met mails en folders. Meld je je online aan voor proefartikelen dan mag je onder andere de ‘Blije doos’ ophalen bij de Prenatal. De naam van dit pakket vind ik soms wel wat dubbel. De laatste keer dat ik mijn vrouw zo noemde….. Maar goed? Wat zit er in en wat vind ik er van? Lees verder op het blog van Papa’s Wereld:

En wil je ook het Gratis Pakket aanvragen?
Wil jij ook een Blije doos aanvragen ? Gebruik dan deze link naar de Blije doos

 

Wil je contact?

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot en wil je graag meer informatie. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over andere leuke blogs. Kijk op de volgende link of kijk hier

 

 

Comments are closed.