Wat je wilt weten over een zwangerschapsfotoshoot

Ben je zwanger ?

Gefeliciteerd ! Een hele mooie periode in je leven. Alles veranderd nu voor je. Je lichaam veranderd, er groeit een kindje in je buik. Heel bijzonder en super mooi. Eigenlijk een wonder. Straks als je kindje er is, wil je dit moment niet vergeten en kunnen herinneren en koesteren. De tijd vliegt en over een jaar zal alles anders voor je zijn. Deze zwangerschap kan je bij mij professioneel vast laten leggen. Als vakfotografe ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsfotoshoot. Mij studio is hiervoor speciaal ingericht met allerlei mooie en bijzondere zwangerschap fotoprops, of te wel accessoires zoals hoeden, jurken, doeken, sieraden, bloemen en nog veel meer. Wil je hierover lezen, ik heb een speciaal blog geschreven over kleding bij een zwangerschapsfotoshoot.

 

Welke periode is het mooist voor een zwangerschapsfotoshoot ?

De mooiste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30e en ongeveer 37 weken. Het mag natuurlijk ook eerder of later, waar jij je het beste bij voelt ! Voel je onzeker over de grote van je buik, dan kan ik je daarover adviseren. Is dat het geval, dan vraag ik je een foto van je buik op te sturen, kan ik even meekijken en je adviseren wat voor jou de best week zwangerschapsfotografie zal zijn.

Fotoshoot in de studio of op locatie ?

Zwangerschapsfotografie in de studio of op locatie is mogelijk. Wil je een zwangeschapsfotoshoot in de studio, dan kom je naar Zwaag, nabij Hoorn Noord-Holland. Wil je graag een fotosessie op een buiten locatie dan bespreken we dat eerst samen.

Wil je ook zo’n toffe zwangerschapsfotoshoot boeken ?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo’n bijzondere fotosessie zwangerschapsfotografie boeken?

De prijs voor een zwangerschapsfotoshoot in de studio € 195,00 (inclusief 8 digitale fotobestanden)

Wil je naast het fotopakket nog extra fotobestanden? Dat kan natuurlijk, hieronder kun je de opties bekijken:

  • 1 fotobestand 15 euro
  • 5 fotobestanden 75 euro
  • 10 fotobestanden 135 euro
  • 15 fotobestanden 195 euro
  • 20 fotobestanden 265 euro

De fotobestanden zijn in hoge resolutie (HR) groot 4200 px – 2800 px. De fotobestanden worden geleverd in zowel kleur als in zwart-wit.

Combinatie fotopakket Zwanger & newborn

Wil je zowel een zwangerschapsfotoshoot als een newborn fotoshoot bij mij boeken? Dat kan! Hier heb ik een special korting voor. Zo’n gecombineerd fotopakket is samengesteld uit een zwangerschapsfotoshoot in de studio (195 euro)  & een newborn fotoshoot bij jullie thuis (295 euro). Wanneer je deze combi meteen in één keer boekt, krijg je van mij een korting van  €20,00. Lijkt dit je interessant?

 

zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot

 

 zwangerschapsfotografie | Ben je zwanger ?
zwangerschapsfotografie kus
zwangerschapsfotografie liggend

zwangerschapsfotografie zacht zwangerschapsshoot

Comments are closed.