Dit wil je weten over zwangerschapsfotografie zacht

Dit wil je weten over zwangerschapsfotografie | Ben je zwanger ?

Dit wil je weten over zwangerschapsfotografie

 

Ben je zwanger ?

Gefeliciteerd ! Een hele mooie periode in je leven. Alles veranderd nu voor je. Je lichaam veranderd, er groeit een kindje in je buik. Heel bijzonder en super mooi. Eigenlijk een wonder. Straks als je kindje er is, wil je dit moment niet vergeten en kunnen herinneren en koesteren. De tijd vliegt en over een jaar zal alles anders voor je zijn. Deze zwangerschap kan je bij mij professioneel vast laten leggen. Als vakfotografe ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie. Mij studio is hiervoor speciaal ingericht met allerlei mooie en bijzondere zwangerschap fotoprops, of te wel accessoires zoals hoeden, jurken, doeken, sieraden, bloemen en nog veel meer. Wil je hierover lezen, ik heb een speciaal blog geschreven over kleding bij een zwangerschapsshoot.

 

Welke periode is het mooist voor een zwangerschapsshoot ?

De mooiste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30e en ongeveer 37 weken. Het mag natuurlijk ook eerder of later, waar jij je het beste bij voelt ! Voel je onzeker over de grote van je buik, dan kan ik je daarover adviseren. Is dat het geval, dan vraag ik je een foto van je buik op te sturen, kan ik even meekijken en je adviseren wat voor jou de best week zwangerschapsfotografie zal zijn.

 

Fotograferen in de studio of op locatie ?

Zwangerschapsfotografie in de studio of op locatie is mogelijk. Wil je een zwangeschapsshoot in de studio, dan kom je naar de NDSM werf in Amsterdam. Wil je graag een fotosessie op een buiten locatie dan bespreken we dat eerst samen.

Wil je ook zo’n toffe zwangerschapsshoot boeken ?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo’n bijzondere fotosessie zwangerschapsfotografie boeken. Neem dan  contact met mij op en boek je eigen zwangerschapsshoot.

 

zwangerschapsfotografie buik
zwangerschapsfotografie | Ben je zwanger ?
 zwangerschapsfotografie | Ben je zwanger ?
zwangerschapsfotografie kus
zwangerschapsfotografie liggend
zwangerschapsfotografie samen
zwangerschapsfotografie | Spiegel
zwangerschapsfotografie zacht zwangerschapsshoot
zwangerschapsfotografie zwart wit