Zwangerschapsfotografie

Pauline van Berkel kwam in augustus 2017 bij mij in de studio voor zwangerschapsfotografie. Toen ze mij vertelde dat ze draagmoeder was, moest ik wel even schakelen. Het gegeven “draagmoeder” is mij alleen bekend door berichten uit het buitenland en dan voornamelijk uit Amerika. Het land van de onbegrensde mogelijkheden. Pauline gaat op het moment van de fotoshoot voor de 5 keer moeder worden, waarvan 2 kindjes zijn gedragen voor een ander stel. Hoe liefdevol is dat ! Zelf heb ik helaas geen kinderen mogen krijgen. Toen Pauline bij mij in de studio dit vertelde, gaf dat bij mij een dubbelgevoel. Aan de ene kant, zo mooi, dat dit kan en aan de andere kant een gevoel van, weemoed, had ik toentertijd ook maar….maar ja het is zoals het is. Ondertussen is Pauline bevallen van een meisje, Liv genaamd. Het hele verhaal over hoe het verder is gegaan met Liv, is te volgen op Linda TV.

Bonuszusje

In het digitale magazine MOMmagNL is deze week een mooi artikel over Pauline verschenen. Het magazine besteed aandacht aan de zwangerschapsshoot die Pauline bij mij in de studio heeft laten maken. Onder deze link is het hele artikel te lezen.

Ook is er een artikel verschenen in de Monitor van NPO. Zoals in de Monitor wordt beschreven, heeft Pauline heeft nog steeds contact met de wensouders en de kindjes die ze gedragen heeft. ‘Haar eigen kinderen zien de twee andere meisjes als bonuszusjes, een stukje extra familie. De foto die van Pauline in de monitor staat, heb ik gemaakt.

Linda TV en Lindanieuws

Duco en Ron kregen hun dochtertje Liv via draagmoeder Pauline. Hierover was het afgelopen jaar op Linda TV een aantal vlogs te volgen. Het stel wil met de vlogs laten zien hoe bijzonder en mooi een draagmoedertraject is maar ook hoe gewoon en normaal het gezin is.

Zwangerschapsshoot Pauline

Pauline wilde graag nog een mooie fotoserie van haar zwangerschap. Waarschijnlijk is het haar laatste zwangerschap. Hieronder staat een selectie uit deze prachtige fotoserie met Pauline. Pauline is ook fotografe en is gespecialiseerd in geboortefotografie. Ze maakt prachtige foto’s.

Ben je in verwachting en is er een kindje op komst. Wil je misschien een cadeaubon geven omdat je opa, oma of tante gaat worden? Dat kan, neem dan contact op, dan maken we een afspraak. Of ben je op zoek naar een fotograaf voor een familieportret op het strand, in de duinen of het bos ?

Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?

Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot!

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!