Familie Fotografie Strand

Familieshoot Bloemendaal aan Zee

Deze leuke fotosessie familie fotografie strand mocht ik in mei 2018 maken. Een cadeau voor de moeder. Het was ook een hele toer om allemaal vanuit school op het strand van Bloemendaal te komen, zonder dat moeder er vanaf wist. Maar het was gelukt. Het oudste meisje kwam zelfs die dag uit Londen overgevlogen. Een super mooi cadeau !
De vier portretten zijn als een vierluik samengesteld. Hiervan is een prachtige afdruk op Acrylglas van gemaakt.

Strandshoot

Voor meer informatie over een familie fotoportret in de studio of familiefotografie op locatie heb ik diverse blogs geschreven. Mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie vind je hier.
Familie fotoshoot strand, bos, duinen of een leuke stad of dorp kan in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer helemaal niets uit, als het maar niet regent. Daar houden we niet van, toch ? Hoe leuk is het om een familie fotoshoot samen met de hele familie of je gezin. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoreportage bij kleurRIJK fotografeert. Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten de herfst met de warme kleuren. En hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt ?

Contact

Wil je ook graag prachtige foto’s laten maken die je straks mooi kan ophangen in je huis ? Boek dan ook zo`n leuke een fotosessie familie fotoshoot.

familie fotografie strand
familie fotografie strand familieshoot

familie fotografie strand

familie fotografie strand

familie fotografie strand

familie fotografie strand

familie fotografie strand

familie fotografie strand strandshoot

Comments are closed.