Familie fotoshoot in de Oude Hortus Utrecht

Sarah & Femke zijn nichtjes maar ook dikke vriendinnen. Samen met hun mannen en lieve dochtertjes Minne en Aaf vonden ze het tijd voor een mooie familie fotoshoot. Omdat het in februari nogal koud en regenachtig kan zijn, moesten we een fotolocatie vinden waar je binnen maar ook buiten kon fotograferen. De Oude Hortus in Utrecht is wat dat betreft een prachtige locatie. Het weer zat die zaterdagochtend gelukkig ook mee en konden we ook wat foto’s buiten maken. Iedereen had er zin in, zodat de sfeer er ook vanaf het begin van de shoot lekker in zat, helemaal top dus!

Na de fotoshoot zijn we, omdat we inmiddels toch wel een beetje koud geworden waren, bij het cafeetje van de Oude Hortus gaan opwarmen onder het genot van een heerlijke kop koffie en hebben we nog even gezellig nagekletst. Ik vond het een supergezellige shoot.

 

familie fotoshoot

familie fotoshoot

familie fotoshoot

familie fotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

Mocht je interesse hebben in zo’n bijzondere familie fotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsfotografie, baby reportage of een fotoshoot met het complete gezin? KleurRIJKontwerp fotografie / kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Ik fotografeer in de studio of op een bijzondere locatie. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebook .