Familie Fotoshoot en de hond is mee

Een familie fotoshoot en de hond is mee. Een super lief gezin met een jonge snelle hond. Het was even een kleine uitdaging om iedereen op de foto te krijgen. Honden laten zich niet regisseren en het steeds even stilzitten was voor hem een kleine uitdaging.  Als ik hem riep om naar mij te komen ging hij gelijk in de vierde versnelling en recht op mijn camera af. Wel gelijk een hele gave foto, zie hieronder. Honden bij een familie op het strand of in het bos vind ik erg geweldig, ze horen er bij!. De snelheid waarmee ze kunnen rennen, lekker dol doen, zijn leuke momenten voor de foto’s. De liefde voor de beesten straalt er vaak af. Hieronder heb ik de zoon samen met de hond starend over de zee gefotografeerd, een kleine mini fairytail, sprookjesachtig.  Een hele geslaagde familie fotoshoot!

Boek je Familie Fotoshoot

Jullie zijn van plan om een familie fotoshoot te gaan doen?  Is er een speciale reden voor deze fotoshoot, een jubileum of verjaardag of gewoon weer eens tijd om samen op de foto te gaan. Samen bedenken we een toffe locatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland en over de grens. Ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee !

Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. Ook veel leuker en zeker als er kinderen bij zijn. Stil zitten voor de foto’s doen we niet, bij een familie fotoshoot gaat het om de beleving en het samen bewegen en plezier maken.

Kleding familie fotoshoot

Een heel belangrijk onderdeel van deze fotoshoot. Welke kleding gaan jullie bij de fotoshoot aandoen?  Dit kan soms voor de nodige dilemma’s zorgen, ieder heeft zijn eigen voorkeur en ook niet iedereen heeft zomaar allerlei stijlen in de kledingkast.

Marijke Trienekens van KleurRIJK fotografeert zet de mooiste 10 tips voor kleding & accessoires  voor jullie op een rijtje. Zo wordt het voor jullie misschien makkelijker om een keuze te maken, bij wat trekt je aan !

Contact

Wil je ook zo’n bijzondere fotoshoot met de hele familie of met het gezin?  Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Familie Fotoshoot en de hond is mee Familie Fotoshoot strand Familie Fotoshoot fotoshoot op het strand Familie Fotoshoot kleding hond & gezin strandshoot ( hond & gezin strandshoot familie fotoshoot hond & gezin strandshoot hond & gezin strandshoot hond & gezin strandshoot strandshoot hond strandshoot

Comments are closed.