Familie Fotoshoot Haarlem

Hieronder vind je een super gezellige familie fotoshoot gemaakt in de omgeving van Haarlem en om precies te zijn Bloemendaal aan Zee. Een familie fotoshoot fotografeer ik bijna altijd op een bijzondere locatie. Hebben jullie een locatie die voor jullie bijzonder is, dan is het extra bijzonder om daar een familie fotoshoot te maken.

Welke locatie is geschikt voor een familie fotoshoot?

Het strand, bos of duinen, er zijn genoeg bijzondere en leuke plekken te bedenken.

Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen. Dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen.

Welke samenstellingen maken we tijdens de familieshoot?

Tijdens een fotosessie maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van alle broers en/of zussen, of alle kinderen bij elkaar. Iedere combinatie die denkbaar is.

Aanleiding voor een gezin/familieportret is vaak een verjaardag, jubileum of zomaar een verrassing. Een familie foto is uniek om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de foto?

Wat betaal je voor een familie fotoshoot op locatie?

Het fotopakket  (inclusief de keuze voor 25 digitale fotobestanden) kost 325 euro.

Wil je naast het fotopakket nog extra fotobestanden? Losse fotobestanden in hoge resolutie (HR) kosten 15 euro per stuk en krijg je bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit.

De fotobestanden (hoge resolutie) die bij de fotopakketten horen, kan je gebruiken om zelf afdrukken mee te maken (bv vergroting op canvas, hout, glas etc.).

Binnen een straal van 30 km vanaf postcode 1657 is inclusief het fotopakket,  daarbuiten reken ik een kilometervergoeding van € 0,35 per km.

Welke kleding trek je aan bij een familie fotoshoot op locatie

Bij het boeken van de fotoshoot krijg je van mij specifieke kledingtips. Ik hou rekening met het jaargetijde en locatie. De kleuren zijn heel belangrijk. Wat past het beste bij de locatie, bij jullie en in de tijd van het jaar en ook als familie moet je het ook maar in je kast hebben hangen. Uiteindelijk komt het altijd goed en ziet iedereen er geweldig uit.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen  van dit blog en mocht je ook zo’n toffe fotoshoot voor het hele gezin of familie willen boeken? Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op. Ik ben met mijn portfolio ook te vinden op social media zoals facebook & instagram.

 Familie Fotoshoot Haarlem
Welke samenstellingen maken we tijdens de familieshoot
Wat betaal je voor een familie fotoshoot

Wat betaal je voor een familie fotoshoot op locatie
welke kleding trek je aan
Welke kleding trek je aan bij een familie fotoshoot op locatie
kledingtips

Comments are closed.