Familie Fotoshoot op het strand Noord Holland

Familie Fotoshoot Petten aan Zee

Hoe leuk is het om met de hele familie een fotoshoot aan zee te maken. Omdat ik in alle jaargetijden van het jaar op het strand en in de duinen ben te vinden weet ik heel veel bijzondere plekken.

Familie Fotoshoot

Op het strand en in de duinen van het kleine Noord-Hollandse dorpje Petten hebben we deze familie fotoshoot gemaakt. De temperatuur was goed en de zon scheen maar helaas waaide het wel behoorlijk. Gelukkig weet ik ook in het duingebied genoeg toffe plekjes. Natuurlijk heb ik ook Oma samen met haar kleindochter Jasmijn op de foto gezet. Jasmijn stal de show met haar leuke poses. Nog maar 2 jaar en dan al zo’n prachtig knap fotomodel.

Boek je familie fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een familie fotoshoot op het strand, in de duinen of het bos ?

Of naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsfotoshoot, baby fotoshoot of newbornshoot?

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!