Familie Fotoshoot op het strand Noord Holland

Familie Fotoshoot Petten aan Zee

Hoe leuk is het om met de hele familie een fotoshoot aan zee te maken. Omdat ik in alle jaargetijden van het jaar op het strand en in de duinen ben te vinden weet ik heel veel bijzondere plekken.

Familie Fotoshoot

Op het strand en in de duinen van het kleine Noord-Hollandse dorpje Petten hebben we deze familie fotoshoot gemaakt. De temperatuur was goed en de zon scheen maar helaas waaide het wel behoorlijk. Gelukkig weet ik ook in het duingebied genoeg toffe plekjes. Natuurlijk heb ik ook Oma samen met haar kleindochter Jasmijn op de foto gezet. Jasmijn stal de show met haar leuke poses. Nog maar 2 jaar en dan al zo’n prachtig knap fotomodel.

Voor meer leuke familieshoots, strandshoots en andere fotoshoots kun je hierGezinsportret aan Zee | Strandshoot aan Strand & Duinen nog meer over lezen.

Boek je familie fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een familie fotoshoot op het strand, in de duinen of het bos ?
Of naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsfotoshoot, baby fotoshoot of newbornshoot?
Als je onderstaand contactformulier invult, neem ik contact met je op. Kijk ook eens op mijn facebookpagina en ik ben ook te vinden op instagram.

familie fotoshoot
familiefotoshoot
familie fotoshoot aan het strand
familie fotoshoot petten aan zee
familiefotoshoot petten
boek je familie fotoshoot

Comments are closed.