Familie fotoshoot

Een familie fotoshoot is een geweldig mooi moment. Als er al kinderen het huis hebben verlaten, studeren of zelf een gezin hebben gestart, dan is het wel bijzonder om met z’n allen samen te zijn.

Werkwijze familie fotoshoot

Een professionele familie fotoshoot laat je niet dagelijk maken. Het is mijn vak om jullie daarbij te helpen. Wij verzorgen een gezellige en toffe familie fotoshoot voor het hele gezin. Een familie fotoshoot is het mooiste als de shoot spontaan en speels is. Vooral niet te geposeerd. De creativiteit van de fotograaf is een belangrijk gegeven. De foto’s moeten wel sprankelen en het plezier moet je kunnen zien.  De foto’s zijn liefdevolle en dierbare momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker deze fotobeelden. Ik denk maar zo, dan is het ook tijd voor een echte familie fotoshoot op locatie.

Een familie fotoshoot maken we het liefst in een park, een bos, aan het strand of in de duinen. TIjdens de fotoshoot wordt ieder gewenste combinatie gemaakt. Wij denken uiteraard altijd met jullie mee. Boek je bij kleurRIJKontwerp fotografie de fotoshoot, dan krijgen jullie ook kledingtips voor jullie fotoshoot.

Familieshoot Cadeaubon

Hoe leuk is het om een familieshoot cadeau te doen, hiervoor is er de cadeaubon ter waarde van de fotoshoot. Erg leuk voor jezelf maar ook super leuk om te geven! Hier vind je nog meer informatie over familie en gezins fotoshoots

Contact

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Familie Fotoshoots kan je ook op instagram en facebook vinden. Hier vind je de laatste fotoshoots.

familieshoot cadeaubonwerkwijze familieshoot

werkwijze familie fotoshoot

familieshoot

familie shoot

familie fotoshoot

familie-fotoshoot-op-locatie

contact familie

contact familie fotoshoot

Comments are closed.