Familie fotoshoot op locatie

Een familie fotoshoot boeken? Zo ziet een shoot dag op locatie er uit!

Familie fotoshoot op locatie

Een familie fotoshoot op locatie is een geweldig mooi moment. Als er al kinderen het huis hebben verlaten, studeren of als ze zelf een gezin hebben gestart, dan is het wel bijzonder om met z’n allen samen te zijn en foto’s te laten maken.

Een momentopname in jullie leven tijdens een familieshoot

Een professionele familie fotoshoot laat je niet dagelijks maken. Het is mijn vak om jullie daarbij te helpen. Wij verzorgen een gezellige en toffe familie fotoshoot voor het hele gezin. Een familie fotoshoot is het mooiste als de shoot spontaan en speels is. Vooral niet te geposeerd. De creativiteit van de fotograaf is een belangrijk gegeven. De foto’s moeten wel sprankelen en het plezier moet je kunnen zien. De foto’s zijn liefdevolle en dierbare momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker deze fotobeelden. Ik denk maar zo, dan is het ook tijd voor een echte familie fotoshoot op locatie.

Werkwijze familie fotoshoot op locatie

Iedere familie is uniek en iedere familie staat weer in een andere levensfase. Zo kun je een gezin hebben met veel kleine kindjes of juist een gezin met kinderen die al in de tienerfase zitten. Iedere familieshoot vraagt daarom om een andere aanpak! Een familie fotoshoot maken we het liefst in een park, een bos, de zandvlakte, op de heide, aan het strand of in de duinen. Wanneer we met meerdere gezinnen shooten en opa en oma maken we altijd ruimte voor iedere gewenste combinatie. Zo kunnen we foto’s van ieder gezin apart maken en kunnen we bijvoorbeeld foto’s maken van alle kinderen bij elkaar, iedere combinatie is mogelijk! Mochten de ouders het graag willen dan kunnen we ook een aantal foto’s maken van de kinderen alleen. Boek je bij Kleurrijk Ontwerp fotografie de fotoshoot, dan krijgen jullie ook kledingtips voor jullie fotoshoot.

Familie Fotoshoot Arnhem
Familie fotoshoot op locatie

Familie fotoshoot op locatie met jonge kinderen en tips voor ouders

Kinderen houden van spelen en van rennen! Tijdens een familieshoot bij Kleurrijk Ontwerp is het allerbelangrijkste dat kinderen lekker kind kunnen zijn. In mijn werkwijze bij een familieshoot lees ik altijd de spanningsboog van de kinderen. Tijdens de familieshoot op locatie wandelen we eerst naar een mooie plek in de natuur en dan maken we de grote groepsfoto. Te lang stil staan voor de foto werkt niet en daarom blijven we in beweging. Als ik merk dat de kinderen even hun energie kwijt moeten dan organiseer ik een hardloopwerdstrijd tussen de kids, laat ik ze even schelpen zoeken op het strand of een andere leuke bezigheid. Na dit moment is er weer ruimte om even op de foto te gaan met het eigen gezin en zo doende is de familieshoot leuk voor de kinderen! De tips die ik heb voor ouders is om plezier te maken, geniet van het moment met de kinderen. Verder zie ik regelmatig dat als de kinderen eenmaal in de lens kijken de ouders vaak naar de kinderen kijken om te checken of ze wel netjes in de lens kijken. Dus mijn belangrijkste tip voor de ouders is om bij de groepsfoto’s vooral in de lens te kijken en niet naar de kinderen (Hierbij heb ik het dan over de groepsfoto’s en niet de spontanere foto’s).

Familie fotoshoot
Familie fotoshoot op locatie

Familieshoot Cadeaubon 

Hoe leuk is het om een familieshoot cadeau te doen, hiervoor is er de cadeaubon ter waarde van de fotoshoot. Erg leuk voor jezelf maar ook super leuk om te geven! Hier vind je nog meer informatie over familie en gezins fotoshootsBen je opzoek naar meer inspiratie? Familie Fotoshoots van Kleurrijk Ontwerp kan je ook op Instagram en Facebook vinden. Hier vind je de laatste fotoshoots.

Familie fotoshoot op locatie
Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

Familie fotoshoot
Familie fotoshoot
Familie fotoshoot op locatie
Familie fotoshoot op locatie
Familie fotoshoot op locatie
Familie fotoshoot op locatie
Familie fotoshoot op locatie

contact

Wil je graag een fotoshoot boeken of zoek je meer informatie? Neem dan contact op!

Portfolio