Familie Fotoshoot Strand Callantsoog

Allemaal de schoenen uit, en met je voeten in het zand. Heerlijk rennen met z’n allen over het strand. Wat een feest en plezier om zo een heerlijk dagje op het strand te zijn. En wat is er mooier dan romantisch kijken met je liefste naar de zonsondergang. Samen maken we een prachtige familie fotoshoot. Geweldig toch om met je gezin of de hele familie zo’n familie fotoshoot aan het strand te maken. Ook als een leuk en mooi cadeau voor je ouders, opa en oma. Deze fotoshoot was er een met een gouden randje. Op een zomerse avond, een familie fotoshoot op het strand van Callantsoog, super genieten!

Familieshoot

Strand, duinen en bos fotoshoots zijn geweldige aanrader voor mensen die wat anders willen, dan anders. Een familieshoot om samen mooie herinneringen te maken, herinneringen die voor altijd blijven bestaan.Deze prachtige lieve familie was de afgelopen zomer op vakantie in Callantsoog en de fotoshoot was een cadeau van de kinderen en kleinkinderen. Maar liefs 40 jaar getrouwd is een mooie reden voor een familie fotoshoot. De zon was deze avond warm en zonnig, een gouden uurtje zoals we dat noemen.

Drie generaties

Tijdens een fotoshoot maak ik ook altijd allerlei verschillende samenstellingen. Bij deze fotoshoot heb ik ook drie generatie fotoportretten kunnen maken. Opa, zoon & kleinzoon en oma, dochter en kleindochter. Toch wel heel bijzonder om dit te mogen doen. Wil je nog meer fotoseries gemaakt op het een mooie buitenlocatie van mij bekijken, kijk dan ook op mijn pagina’s op facebook & instagram.

Contact

Wil je na het zien van deze fotoserie ook jullie familie fotoshoot aan het strand, duinen of het bos boeken ? Neem dan contact met mij op via het onderstaand formulier.