Familie Fotoshoot Studio

Gezinsfotografie van vier | Noord Holland

De studio van kleurRIJK fotografeert is gevestigd in een oude boerderij in Abbekerk. Een gezellige hippe vintage studio in een unieke locatie. Een lekkere grote studio met voldoende ruimte voor een familieshoot met en zonder spelende kinderen.
In de studio is eigenlijk niets te gek en kan bijna alles 😉 Leg je wensen maar voor en ik denk met je mee en zo komen we toch op de leukste ideeën.
Fotografie is mijn passie en dat wil ik ook graag uitstralen, samen maken we er iets heel bijzonders van.

Familieshoot, gezin van 4

Vorige week kreeg ik dit gezin voor een familie fotoshoot in de studio. De bedoeling was een stoer familie fotoportret van het gezin. Vader vertelde, dat hij zou komen met 2 knappe dochters en een lieve moeder. Van te voren hebben de kleding besproken en wat voor soort foto’s we zouden maken. Deze familie had hun kleding voor de fotoshoot perfect op elkaar afgestemd qua kleur en stijl en ieder had drie verschillende setjes kleding meegenomen. Het kleurde onwijs leuk bij elkaar. Geweldig !

Neem je motor mee

Vader Marcel is een liefhebber van motorsport en is het bezit van een prachtige rode racemotor. En of de motor mee mocht komen, als onderdeel bij de fotoshoot ?

Contact

Voor een familieshoot in de studio of op een mooie buitenlocatie kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Dan bespreken wij uw wensen.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby fotoshoot of voor een familieshoot?
Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.

Hieronder staat een mooie selectie.

familie fotoshoot studio
familie shoot

familiefotoshoot

familie fotoshoot studio

familie fotoshoot studio

familieshoot

familie fotoshoot studio

familie fotoshoot studio
familie fotoshoot studio

Comments are closed.