Familie fotoshoot Utrecht

Familieshoot in de Oude Hortus Utrecht

Sarah & Femke zijn hun leven lang nichtjes maar ook dikke vriendinnen. Samen met hun mannen en lieve dochtertjes vonden ze dat het tijd was voor een mooie famileishoot. Omdat het in februari nogal koud en regenachtig kan zijn, moesten we een toffe foto locatie vinden waar je binnen maar ook buiten kon fotograferen. De Oude Hortus in Utrecht is wat dat betreft een prachtige locatie. Het weer zat die zaterdagochtend gelukkig ook mee en konden we ook buiten fotograferen. Iedereen had zin in de familieshoot, zodat de sfeer vanaf het begin van de shoot er lekker in zat, helemaal top dus!

Na de familieshoot zijn we, omdat we inmiddels toch wel een beetje koud geworden waren, bij het cafeetje van de Oude Hortus gaan opwarmen onder het genot van een heerlijke kop koffie en hebben we nog even gezellig zitten kletsen. Het was een supergezellige fotoshoot.

Mocht je interesse hebben in zo’n bijzondere familie fotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsfotografie, baby reportage of Familieshoot ?
KleurRIJKontwerp fotografie / kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Ik fotografeer in de studio of op een bijzondere locatie. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebook .
 

familieshoot

familie fotoshoot

familie fotoshoot

familie fotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

Comments are closed.