Familieportret | Baby Fotografie | Haarlem

Afgelopen week waren deze lieve mensen met hun zoontje van bijna 11 maanden oud, bij mij in de studio. Een stoer familieportret annex baby fotografie. Het jongetje was een beetje ziek maar met allerlei gekke en lieve knuffelbeestje heb ik hem toch aan het lachen gekregen. Soms is het bij fotosessie babyfotografie nodig om allerlei grappige speeltjes naar voren te halen.  Dit was zo’n momentje 😉 en kruipend door de studio ben ik achter deze kleine man aan gegaan en zo we hebben toch een hele leuke fotoserie baby fotografie kunnen maken.  Even een voorproefje van deze gezellige fotoshoot familieportret babyfotografie ….

Babyfotografie

Voor meer babyfotografie met lieve, leuke & grappige fotografie, lees een van mijn eerdere blogs over mijn werkwijze babyfotografie

Familieshoot

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze fotosessie Familieshoot / babyfotografie en wil je ook graag zo’n bijzondere fotoshoot in de studio of bij je thuis dan kun je altijd contact met mij opnemen.
Een Familieshoot maak ik ook op bijzondere buitenlocaties, zoals op het strand, duinen of in het bos. Ik ben ook te vinden op social media, facebook en Instagram.

familieportret

babyfotografie

familieportret

Comments are closed.