Familieportret | Puur & Lief

Het is altijd een groot compliment als klanten bij je terugkomen. Samantha en haar gezin waren voor de tweede keer bij mij in de studio. Altijd erg leuk om elkaar dan weer te zien. Ditmaal waren ze met de kleine Fabiënne. Nog maar 6 maandjes jong en een heel schattig meisje.

Baby fotografie

Na de zwangerschapsfotoshoot wilde Samantha graag babyfoto’s van haar kleine meisje Fabiënne en grote zus Jeanette. Samen hebben we een mooi familieportret gemaakt.

Hieronder een kleine selectie van de foto’s. Wil je meer fotografie verhalen lezen en foto’s bekijken. Klik op de volgende link. Babyfotografie is ook te vinden in mijn portfolio en werkwijze.

familieportret

familieportret

familieportret

familiefotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

familiefotoshoot

Mocht je interesse hebben in zo’n bijzonder familieportret dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsfotografie, baby reportage of een fotoshoot met het complete gezin? kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Ik fotografeer in de studio of op een bijzondere locatie. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.