Familieportret strand en duinen

Hoe leuk is een familieportret of fotoshoot met het hele gezin of de familie aan het strand. Een familie fotoshoot met grootouders, ouders en kleinkinderen. Zo dus ook met deze familie.

Het was de hele dag niet erg zonnig, zelfs een beetje bewolkt. Maar evengoed was het licht en de lucht prachtig gekleurd. Super voor de foto’s.

Strandshoot Bergen aan Zee

We hadden voor het familieportret afgesproken bij strand Noord in Bergen aan Zee. Zo net aan het begin van de avond. Een prachtige plek voor een familie strandshoot. Zowaar kwam er tijdens de fotoshoot een klein zonnetje onder de wolken door en kleurde de lucht rood / oranje.

Familieshoot / strandshoot

We zijn gestart aan de duinrand en zijn daarna richting het strand gegaan om verschillende familie samenstellingen te maken. Met steeds weer een andere achtergrond.
Ik start een familieshoot / strandshoot altijd met het hele gezin of de familie en laat ze op verschillende manieren posen. Hierdoor krijg je allerlei verschillende foto’s met hun eigen sfeer. Iedereen had het bij deze familieshoot naar de zin en vooral de kinderen vonden het erg leuk. Het rennen over het strand vinden ze allemaal geweldig. Mocht je meer inspiratie over een familie fotoshoot willen bekijken, kijk dan ook op mijn andere blogs over een familieportret.
Zeg nu zelf hoe mooi de lucht tijdens de fotoshoot was, heerlijk !
Ik heb weer onwijs genoten van deze fotoshoot op het strand, zowel van het gezin als de super mooie lucht.

Contact

Voor een familieportret in de studio of op een mooie buiten locatie kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Ik hoor graag jullie wensen.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby fotoshoot ?
Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.

Familie Strandshoot Bergen aan Zee

Familie Strandshoot Bergen aan Zee

 

familieportret

 

familiefotografie

familie fotoshoot

 

Familie Strandshoot Bergen aan Zee

 

Familie Strandshoot Bergen aan Zee

 

Familie Strandshoot Bergen aan Zee

 

Comments are closed.