Familieportret studio

Gezinsfotografie van vier | Noord Holland

In Koog aan de Zaan, in de oude Honigfabriek, is sinds kort fotostudio KleurRIJK fotografeert gevestigd. Een gezellige hippe vintage studio in een unieke locatie. Een lekkere grote studio met voldoende ruimte voor (grote) families, gezinnen en spelende kinderen.

In de studio is eigenlijk niets te gek en kan bijna alles. Leg je wensen maar voor en ik denk met je mee en zo komen we toch op de leukste ideeën.

Fotografie is mijn passie en dat wil ik ook graag uitstralen, samen maken we er iets heel bijzonders van.

Familieportret in de studio

Vorige week had ik deze lieve familie in de studio. Van te voren hebben we ook de kleding besproken en wat voor soort foto’s we zouden maken. Deze familie had hun kleding voor de fotoshoot perfect op elkaar afgestemd qua kleur en stijl en ieder had drie verschillende setjes kleding meegenomen. Het kleurde onwijs mooi bij elkaar. Geweldig ! Het was een onwijs leuke fotoshoot met vier gezellige mensen. Dochter Mandy wilde heel graag een radslag doen in de studio. Geen probleem! En met een tussendoortje “even stoeien jongens” maakt het ook hele ontspannen en vrolijke foto’s.

Voor een mooi familieportret in de studio kunt u altijd contact met mij opnemen via het contactformulier

Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?

Michel de Ram is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot!

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!