Kinderportret | Review | Foto op hout

Kinderportret | review: Foto op hout  | Als vakfotograaf probeer je altijd up to date te blijven met nieuwe en bijzondere producten zodat ik mijn klanten altijd het beste kan adviseren. Er zijn vele mogelijkheden zoals canvas, forex, dibond, glas maar ook hout. Hout is nog een vrij nieuw product waarop wordt geprint en ik heb daarom eens een test afdruk laten maken bij Foto op Hout om te zien wat de kwaliteit is. Ik heb gekozen voor een foto portret met Kaylee & Jessey. De bestelprocedure bij fotoophout is makkelijk, helder en goed te volgen.

Foto op Hout

Door het fotobestand goed te positioneren liepen de naden van het hout niet over het gezichtje van de kinderen. Heel belangrijk om dat goed te doen ! Persoonlijk vind ik het altijd fijn om tijdens het productie proces op de hoogte te worden gehouden en dat het duidelijk is wanneer het product klaar is voor verzending en wanneer ik het mag ontvangen. Dit ging helemaal goed en prima georganiseerd.

Verzending

Toen ik het foto product onder ogen kreeg was ik heel positief verrast! Een prachtig eindresultaat ! Het algemene beeld van de twee kinderen liggend in het gras,  de pure lach van de kinderen is ondanks dat het op hout is afgedrukt, helemaal in tact. Ik laat deze foto op hout als voorbeeld aan veel klanten zien, iedere keer zegt men, het lijkt wel geschilderd. Prachtig en dit gaan wij ook doen. Het hout zelf, vuren, met een white wash, speciaal voor gezichten, is van een dikte die je het gevoel geeft echt wel iets in je handen te hebben.

De achterzijde is direct ook het ophangsysteem zelf en er zijn zelfs nog schroeven bijgeleverd. Ik ben meer dan tevreden en het aanbevelen aan klanten is door het kunnen tonen van deze foto op hout een meerwaarde!

Foto op hout is een onderdeel van de Canvascompany.

afdruk foto op hout

Comments are closed.