Review | Foto op hout | Foto afdruk

Als vakfotograaf probeer je altijd up to date te blijven met nieuwe en bijzondere producten zodat ik mijn klanten altijd het beste kan adviseren. Er zijn vele mogelijkheden zoals canvas, forex, dibond, glas maar ook hout.

Hout is nog een vrij nieuw product waarop wordt geprint en ik heb daarom eens een test afdruk laten maken bij www.fotoophout.nl om te zien wat de kwaliteit is.

Ik heb gekozen voor een Newbornfoto. De bestelprocedure bij www.fotoophout.nl is makkelijk, helder en goed te volgen. Door het fotobestand goed te positioneren liepen de naden van het hout niet over het gezichtje van het babytje. Heel belangrijk !

Persoonlijk vind ik het altijd fijn om tijdens het productie proces op de hoogte te worden gehouden en dat het duidelijk is wanneer het product klaar is voor verzending en wanneer ik het mag ontvangen. Dit ging helemaal goed en prima georganiseerd.

Toen ik het foto product onder ogen kreeg was ik heel positief verrast! Een prachtig eindresultaat ! Het algemene beeld van een pasgeboren kindje, de lieve zachtheid is ondanks dat de foto op hout is afgedrukt, helemaal in tact. Ik laat deze foto op hout als voorbeeld aan veel klanten zien, iedere keer zegt men, het lijkt wel geschilderd. Prachtig en dit gaan wij ook doen.

Het hout zelf, vuren, met een white wash, speciaal voor gezichten, is van een dikte die je het gevoel geeft echt wel iets in je handen te hebben. De achterzijde is direct ook het ophangsysteem zelf en er zijn zelfs nog schroeven bijgeleverd.

Ik ben meer dan tevreden en het aanbevelen aan klanten is door het kunnen tonen van deze foto op hout een meerwaarde fotoophout.nl is een onderdeel van canvascompany.nl

 

Wie is Foto op Hout ?

FotoCadeau is het hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken, zoals FotoOpHout, CanvasCompany en onze nieuwste merken WereldKaarten en AnimalPrintshop. Met al meer dan 13 jaar ervaring leveren wij hoge kwaliteit producten en hebben we inmiddels meerdere prijzen mogen ontvangen.

Foto op hout heeft een aantal specialistische websites op het gebied van de fotografie. Het doel is een perfect fotoproduct leveren. WIl je meer lezen, klik op de link.

 

 

 

Kijk ook eens op mijn eerder geschreven blog met diverse reviews over afdrukmaterialen, zoals hout, glas, aluminium en canvas.

fotografen.startze.nl

https://verzamelgids.nl

Comments are closed.