Fotograaf Zwangerschap Fotoshoot

 

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf ?

Tijdens mijn opleiding aan de fotovakschool in Amsterdam voor vakfotografe heb ik mij gespecialiseerd in portretfotografie. Hieronder valt ook zwangerschapsfotografie. Je mag mij dus ook een echte zwangerschapsfotograaf noemen”;-) Zwangerschapsfotografie maak ik in allerlei vormen en stijlen. Ik gebruik in de studio en op locatie speciale doeken en jurken, gemaakt van kant en zijde in allerlei tinten en stijlen. Ben je voor het eerst zwanger, neem je man / vriend /vriendin mee ? Of kom je alleen ? Heb je een of meerdere kindjes en zullen zij / hij ook onderdeel van de fotoshoot zijn? Heb je allerlei wensen of weet je het eigenlijk nog niet. Dat zijn allerlei vragen waarbij het boeken van een zwangerschapsshoot voor mij en natuurlijk ook voor jou begint.

Zwangerschapsfotografie

Als er iemand in mijn studio komt en die heeft heel veel voorbeeldjes van bijvoorbeeld Pinterest, dan is het voor mij makkelijk. Ik hoef alleen dat te maken wat iemand al in gedachten heeft. Natuurlijk doe ik dat niet klakkeloos maar voeg een beetje van mijzelf toe. Ik ben ook kritisch en zie soms voorbeelden die ik dan net even “mooier” of “stijlvoller” ga uitvoeren. Ik vind niet alle foto’s mooi die geplaatst zijn op het internet en de bladen. Soms zijn het trends, omdat een bekend persoon die een foto zwangerschapsfotografie op social media heeft gepost. Dan volgen er al snel volgers die ook zo’n zelfde zwangerschapsfoto willen. Denk maar aan Demi Moore met de blootfoto op de cover van de Vanity Fair in de jaren 90, of Shakira samen met haar toenmalige partner en en niet vergeten Beyonce.

Eigen stijl Zwangerschap Fotoshoot

Hieronder heb ik een aantal eigen fotovoorbeelden staan, allemaal verschillende fotosessies zwangerschapsfotografie. De stijl en sfeer van deze foto’s zijn wit, eenvoudig, stijlvol en zacht. Bij een zwangerschapsshoot bij mij in de studio bespreken we samen in welke vorm jij je eigen stijl zwangerschap Fotoshoot graag uitgevoerd wilt hebben. Je krijgt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van allerlei zwangerschapsaccessoires die in mijn studio aanwezig zijn. Voor meer informatie staat onder deze link meer over geschreven.

Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo’n bijzondere fotosessie zwangerschapsfotografie. Mijn studio is gelegen in Amsterdam op de NDSM Werf. Een super leuke en creatieve plek. Boek je bij mij de zwangerschapsshoot, dan maken foto’s in de studio en mocht je het leuk vinden ook in de grote industriële hal.
Neem dan  contact op en boek je eigen zwangerschapsshoot.

fotograaf zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot zwangerschapsfotografie

eigen stijl zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot

fotograaf zwangerschap fotoshoot

Comments are closed.