Wat kost een familie fotoshoot op locatie ?

Voor meer informatie over een familie fotoshoot op locatie heb ik een aantal leuke blogs geschreven. Wat kost nu zo’n Familie fotoshoot op locatie ? Welke kleding trekken we aan ? Wat zijn goede kledingcombinaties voor een strandshoot met het gezin ?  Om overal antwoord op te geven heb ik mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie geschreven. Deze vind je hier.

In welke periode van het jaar is een fotoshoot op locatie het mooist ?

Een fotoshoot met de familie kan eigenlijk in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent ! Daar houden we niet van en mijn fotocamera is niet zo goed tegen water bestand 😉  Hoe leuk is deze fotoshoot met de hele familie op de NDSM werf in Amsterdamn. Op een toffe industriële locatie in Amsterdam Noord. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoreportage bij kleurRIJKontwerp fotografie.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten de herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt 😉

Wat kost een familie fotoshoot

Buitenshoot € 295,00 (inclusief 10 digitale bestanden).

De hoge resolutie fotobestanden worden bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit.

Wil je naast het fotopakket nog extra fotobestanden kopen, dat kan, deze kosten 15 euro per stuk.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar ter waarde van de fotopakketten. Vraag naar de voorwaarden.

Voor meer informatie bekijk mijn tarieven.

Contact

Wil je ook graag prachtige foto’s laten maken die je straks prominent in je huis kan ophangen ? Roep het in de familieapp op whatsapp en boek jullie eigen familie Fotoshoot.  Een unieke herinnering voor later. Kijk ook eens op Facebook & Instagram, wekelijk nieuwe post !

 

familiefotoshoot
familieshoot op locatie
familieshoot
fotoshoot ndsm
familie fotoshoot amsterdam
familie fotoshoot ndsm werf
familie fotoshoot ndsm
familie fotoshoot
wat kost een familie fotoshoot

Comments are closed.