Fotoshoot Newborn Geboortekaartje

Baby geboren in Heiloo

Hoe leuk dat er een kleine jongen is geboren. Voor deze fotoshoot newborn mocht ik naar Heiloo. De foto voor het geboortekaartje was de eerste foto die heb ik gemaakt. Speciaal voor deze fotoshoot heb ik de vintage groene weegschaal meegenomen. Ook de knuffeltjes, het beertje en het konijntje heb ik hiervoor meegenomen. Deze speciale accessoires verzamel ik om te gebruiken bij fotoshoots met pasgeboren baby’s. Bij deze fotoshoot met de kleine newborn baby kwam de weegschaal goed van pas voor het geboortekaartje.

Geboortekaartje

De papa en mama had ik al ontmoet bij de zwangerschapsfotoshoot. De wensen voor de newborn fotoshoot hebben toen ook doorgesproken. Zo wist ik ook dat de foto voor het geboortekaartje heel belangrijk was. Van te voren denk ik na over de kleuren en bespreek dat ook met de ouders. Altijd erg leuk om de foto voor het geboortekaartje te mogen maken. Binnen 24 uur na de newborn fotoshoot heb ik de ruwe versie van deze foto’s op afgesloten site voor jullie klaar staan. Hieruit kunnen jullie de foto die jullie voor het geboortekaartje willen gebruiken, uitkiezen.
Na het nabewerken van de foto krijgen jullie het fotobestand dezelfde dag in hoge resolutie toegestuurd met de Wetransfer. Klaar om voor jullie om het geboortekaartje op jullie wijze samen te stellen.

Wil meer informatie een newborn fotoshoot ?

Wordt je ook zo blij van deze lieve newborn fotografie ? Laat mijn creativiteit voor jou werken en dan gaan we er samen iets moois van maken. Als je mij een bericht stuur kunnen we jouw wensen bespreken en eventueel een afspraak in plannen. Mijn studio is gevestigd in Zwaag, nabij Hoorne NDSM werf.

Social Media

Ik ben natuurlijk ook te vinden op Facebook, Twitter & Instagram. Op deze pagina’s post ik regelmatig werk van mij. Blijf mij volgen voor leuke en bijzondere fotografie.

Wil je nog meer foto’s bekijken van andere fotoshoots, klik dan hier.

fotoshoot newborn geboortekaartje

fotoshoot newborn geboortekaartje

 

fotoshoot newbornfotoshoot

newborn fotoshoot

newborn geboortekaartje

newborn fotoshoot mama en zoon

newborn fotoshoot papa

Comments are closed.