Familie fotoshoot strand en gezinsportret aan Zee

Een heerlijke zondagochtend in begin van de zomer en op het strand van Petten. Een afspraak voor een gezinsportret aan Zee was al eerder in het jaar gemaakt. Een mooi en lief cadeau van het gezin voor de moeder. Wat een fijne en rustige ochtend voor een strandshoot op het strand.

Familieshoot en gezinsportret aan Zee

Bij het boeken van een Familieshoot / Strandshoot krijg je van mij o.a. kledingtips. Het staat mooi als de kleding qua kleur en stijl op elkaar is afgestemd. Daar begint het maken van de foto al. Eenheid en rust is op een foto heel belangrijk. Ook maakt de keuze voor de kleding en stijl uit op welke locatie we de fotoshoot maken. Op het strand komen sommige kledingstukken beter tot hun recht dan in het bos. Terwijl in het bos een hele andere outfit weer geweldig kan staan. Ook de perioden in het jaar kunnen verschil maken. De kleuren zijn in de lente anders dan in de herfst. Hetzelfde geldt voor de zomer en de winter. Met mijn achtergrond Opleiding Mode & Kleding denk ik daar heel goed over na. Met deze kennis kan ik mijn klanten daarom ook goed adviseren. Om het gezinsportret aan zee te laten slagen hadden deze lieve mensen ook goed hun best gedaan. Ze waren gekleed in de kleuren zacht blauw en wit. Een stoere en rustige kledingkeuze voor een strandshoot in het voorjaar.

Gezinsportret aan zee een herinneringen voor later

Op een speelse en rustige manier maken we samen de foto’s. Ik stuur de mensen altijd een klein beetje aan. Als iedereen gewoon zichzelf blijft en niet te stijf gaat poseren, wordt het hele een mooie fotoserie. Mijn taak is om te zorgen dat iedereen op zijn gemak is. Lukt het niet gelijk, dan maak ik op een later moment in de fotoshoot, dezelfde foto nogmaals. Mensen hebben dat soms niet eens in de gaten. Hoe meer iedereen ontspannen is en plezier met elkaar maakt, is dat altijd op de foto’s terug te zien. Later in het jaar vernam ik van de moeder dat deze fotoserie voor dit gezin wel heel belangrijk is geworden. Een week na de fotoshoot heeft de vader een heel ernstig ongeluk gehad. Het is gelukkig goed afgelopen maar het zag er heel ernstig uit. Het revalidatieproces zal nog een hele tijd nodig hebben. Zo zie je maar, een ongeluk zit soms in een klein hoekje.

Fotoreportage op locatie

Ben je na het zien van deze fotoreportage op locatie of te wel familieshoot op het strand ook geïnteresseerd en wil je graag meer informatie ? Neem dan contact met mij op via het onderstaand contactformulier. Ik ben ook te vinden op Instagram.

Familieshoot strand
Familieshoot strand
Familieshoot strand
Familieshoot strand
Familieshoot Strand
Familieshoot strand
Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

contact

Wil je graag meer informatie of een fotoshoot boeken? Neem dan contact op!