Haarlem | Newborn Fotoshoot

Voor de 2de keer mocht ik bij deze lieve mensen de newborn fotoshoot maken. De eerste keer woonde ze nog in Amsterdam, ondertussen waren ze verhuisd naar Haarlem. De eerste newborn shoot met hun oudste stond nog altijd in mijn herinnering. Was zo’n mooi kindje en ook de ouders waren toen aandoenlijk lief voor elkaar. Hartverwarmend vond ik dat toen.

Newbornshoot

Daarom had ik nu ook bijzonder veel zin in deze newbornshoot. Het was weer erg bijzonder. De sfeer in het huis, hoe de kleding was gestyled, al bij al een hele fijne fotoshoot.

Geboortekaartje

Wil je een of meerdere foto’s van de newborn fotoshoot gebruiken voor het geboortekaartje. Dat kan natuurlijk, alleen wil je dat van te voren en bij de boeking aan mij doorgeven ! Dan kan ik er rekening mee houden, zodat jullie op tijd de foto’s in huis hebben.

Zwangerschapsfotoshoot

Wil je misschien de foto’s van deze newborn fotoshoot van grote broer zien ? Klik op de link! Wil je nog meer foto’s van andere fotoshoots bekijken, dat kan kijk dan op mijn facebookpagina of instagram met dagelijkse updates.

 Wil je ook een fotoshoot bij mij boeken of informatie over een shoot, vul dan het onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.

 

haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot newbornshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot haarlem newborn fotoshoot

 

Comments are closed.