Zwangerschap Fotoshoot

Hoe fotografeer je iemand die zwanger is?

Ik heb deze foto’s gemaakt net voor het einde van de zwangerschap van deze mooie mensen. Vooraf aan de fotoshoot denk ik altijd na over de manier van fotograferen. Bij iedere persoon maak ik de foto’s weer anders.  En dan is het bij een zwangerschap fotoshoot ook, hoe fotografeer je iemand die zwanger is ?  Deze shoot was een mooi moment. Het kindje, een meisje,  is ondertussen al geboren. Met moeder en kindje gaat het heel goed. Ook mocht ik de newborn fotoshoot bij hun thuis maken.

Hoe fotografeer je iemand die zwanger is?

Maar hoe kun je het beste fotograferen, dat lees je hier wat je moet weten en ga dan naar deze pagina voor meer informatie!

Contact

Wil je ook een fotoshoot van je zwangerschap of een misschien foto’s van je pasgeboren kindje? Neem dan contact met mij op. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!